De kenmerken van je favoriete overhemd

OVH-overhemden-online

Iedere man herkent het wel. Je kleedt je aan ’s morgens en je hoopt dat dat ene favoriete overhemd al uit de was is. De meeste mannen hebben tientallen overhemden in hun kast hangen. Echter zijn er vaak maar 1 of 2 echt favoriet. Overhemden.com heeft onderzoek gedaan onder klanten om te ontdekken wat een overhemd het ‘favoriete’ overhemd maakt. Ze ontdekten 3 cruciale eigenschappen.

Eigenschap 1: Een optimale pasvorm

De nummer één eigenschap van een perfect overhemd is de pasvorm. Mannen geven aan dat hun meest favoriete overhemd overal precies lekker zit. Mooi getailleerd, maar met wel genoeg ruimte om de buik en borst. De juiste pasvorm en maat kan een overhemd als het ware kraken of maken. Koop een maat te klein of te groot, en zelfs het allermooiste overhemd ziet er niet optimaal uit. Het vinden van die optimale pasvorm betekent vaak dat je een aantal merken en pasvormen moet uitproberen. Wanneer eenmaal de juiste pasvorm gevonden is wil geen man meer terug naar een andere maat of pasvorm.

Eigenschap 2: Een stof die aanvoelt als tweede huid

Een belangrijke tweede eigenschap is een stof die aanvoelt als een tweede huid. Dit hangt samen met de kwaliteit van het katoen. Kwaliteitskatoen heeft de eigenschap extra zacht te zijn. Het voelt als een fluwelen extra huid. Overhemden van fijnere kwaliteit zijn vaak net iets duurder. Doordat de stof van hogere kwaliteit is, is het sterker en gaat het langer mee. En kan het ook lang je favoriete overhemd blijven.

Eigenschap 3: Geen vervelende naden

OVH-fijne-garens

Ten derde gaven veel mannen aan dat overhemden zonder vervelende naden, labels, stiksels als erg prettig ervaring worden. Naast een stof als tweede huid, wordt het als prettig ervaren dat het overhemd ook onvoelbaar is. Een overhemd zonder dikke stiksels. Met labels die niet voelbaar zijn. En geen naden die je telkens voelt bij het bewegen. Overhemden die geproduceerd zijn met fijne garens zijn van hoge kwaliteit. Ook hier betaal je vaak net iets meer voor. Echter ervaar je dan wel meer comfort tijdens het dragen van het overhemd.

Vind hét perfecte overhemd

Het perfecte overhemd vind je bij de specialist in merk overhemden online. Deze online herenwinkel biedt een volledig assortiment aan eigentijdse, luxe overhemden. In alle pasvormen, maten en merken. De winkel excelleert in persoonlijk service: ze adviseren elke man graag zodat iedereen zijn favoriete overhemd weet te vinden.

OVH-alle-overhemden

Geen reacties // Reageer