Het ultieme kerstcadeau van 2015: een tas

Het is weer december en we weten allemaal wat dat betekent. Sinterklaas is nog niet weg of de kerstboom staat alweer. De tijd van de korte dagen en lange nachten. De tijd van aandacht voor elkaar. De tijd van cadeautjes. En daar heb ik misschien ook wel meteen het moeilijkste te pakken: de cadeautjes. Want geef jij je schoonmoeder weer hetzelfde parfum als vorig jaar? En wat geef je je nichtje?

Veel mensen hebben moeite met cadeautjes kopen. Je wil iets persoonlijks kopen waar diegene echt wat aan heeft. En dat is vaak het lastigste waar veel mensen tegenaan lopen. Een fles wijn op een verjaardag kan naar mijn idee heel goed, maar tijdens Sinterklaas of Kerst is dit toch iets minder leuk (tenzij het een bijzondere betekenis heeft natuurlijk). Maar wat is dan wel een leuk cadeau?

Wat dacht je bijvoorbeeld van een tas. Een tas? Ja, een tas. Het klinkt misschien heel suf, maar dat is het zeker niet. Een schoudertas, handtas, rugzak, laptoptas, weekendtas en ga zo maar door. Voor iedereen is er wel een tas te vinden. Klein, groot, oud of jong, je doet er iedereen een plezier mee. Een tas is een persoonlijk cadeau, omdat mensen daarmee laten zien wie ze zijn. Net als met de kleding die ze dragen. Vooral voor vrouwen is een tas belangrijk, het kan hun outfit maken of breken. Het valt me op dat mannen zich hier ook steeds meer van bewust worden. Met een fancy rugzak of laptoptas proberen zij nu ook het verschil uit te maken.

Qua materialen en prints zijn tassen eindeloos. Zo is er voor je neefje een Eastpack met stoere figuren en voor je moeder een prachtige leren laptoptas. Ook voor de mannen zijn er veel mogelijkheden, van stoere leren aktetassen tot prachtige handgemaakte rugzakken.

Bekijk de tassen en ga op tassenjacht! Er zit gegarandeerd was moois tussen.

Geen reacties // Reageer