Enkellaarsjes zijn hip en happening!

61enkellaarsjesEnkellaarsjes zijn de trend van dit najaar. De schoenen mogen dan ook niet ontbreken in jouw najaarscollectie. Bij Omoda vind je voor ieder wat wils.

Ze zijn er net boven de enkel of juist daaronder. Perfect voor onder je nieuwe jeans en prachtig onder dat leuke jurkje. Multifunctioneel dus want ze zijn makkelijk met veel verschillende kleding te combineren.

Of je nou laarsjes zoekt met een hoge hak voor dat leuke feestje, die verjaardag waar je chique voor de dag wil komen of laarsjes met met een lekker comfortabele lage hak voor naar je werk of op school, met enkellaarsjes zit je zeker goed.

Heb je helemaal niets met hakken en moeten laarsjes voor jou gewoon functioneel plat zijn? Ook dan kom je dit najaar helemaal aan je trekken. De enkellaarsjes zijn er namelijk ook zonder hak in allerlei verschillende uitvoeringen en kleuren. Genoeg keuze dus.

Bij Omoda zijn deze musthaves te vinden in verschillende prijscategorieën en in veel verschillende kleuren. Bruin, rood, zwart of nog wat anders. Jouw herfstkleur zit er zeker tussen. Zoek snel je enkellaarsjes waar jij je prettig in voelt zodat je dit najaar goed voor de dag kunt komen. Binnen zitten doen we met regen namelijk al lang niet meer. Hup de deur uit. Met je nieuwe enkellaarsjes gaat dat zeker hip.

Geen reacties // Reageer