De ideale slippers voor op vakantie

Het is zomer, de voetjes mogen buiten spelen. Geen dikke sokken en hooggesloten laarzen, maar luchtig, open en bloot is het devies. Pedicure gehad, teennagels strak in de lak, laat die voetjes maar zien! In een opengewerkt enkellaarsje, een sierlijk sandaaltje of een elegant slippertje bijvoorbeeld. Want in de zomermaanden wil je toch niet ingewikkeld doen met te hoge, vermoeiende of knellende stappers? Voor wie nog op zoek is naar een gepaste slipper, om mee te nemen op die tropische reis of gewoon voor vakantie in eigen land, hebben we de mooiste slippers op een rij gezet. Geheel volgens de laatste trends. Vier de zomer aan je voeten!

  1. Plat en leer
    Gezien bij onder meer Bottega Veneta en Emilio Pucci; de platte, leren slipper, die eigenlijk overal onder past. We zien ‘m deze zomer het liefst in bruinleer gecombineerd met een off shoulder jurkje.
  2. Kleurrijk
    Wanneer je outfit wat ingetogen is, mag je qua schoeisel juist lekker uitpakken. Wat denk je van een denim shortje met een knisperend wit overhemd en daaronder een kleurrijk teenslippertje? Modelabel Chloé deed het al voor.
  3. Met blokhak
    Wie zegt dat een slippertje altijd plat moet zijn? De blokhak slipper maakt dit seizoen, in de stijl van Jil Sander, een ware comeback. Geeft je mooi wat extra centimeters lengte en je stapt er even comfortabel op rond.
  4. Met meerdere bandjes
    Een slippertje met meerder ‘straps’ is al jaren in de mode. Michael Kors laat zien hoe verdomd sexy zo’n slippertje kan zijn onder een midi strokenrok. Maar ook onder een luchtige pantalon is het wat ons betreft een elegante keuze.
  5. Met dierenprintje
    De mode barst momenteel van de dierenprints. Panter- en slangeprints zijn door ongeveer alle grote collecties verweven, dus een animalistic stappertje is helemaal op z’n plaats. Als zelfs Victoria Beckham deze in haar collectie heeft, weet je dat het een hit is.

Geen reacties // Reageer