De trend rondom tassen

Een tas is een voorwerp dat  vooral wordt gebruikt om andere spullen in mee te nemen. Naast het praktische nut van een tas zijn tassen tegenwoordig ook een fraai modeaccessoire. Tassen zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Handtassen, rugtassen en schoudertassen zijn enkele voorbeelden van soorten tassen die bekend zijn en veel gedragen worden.

Tassen zijn er zowel voor mannen als vrouwen. Voor veel dames is een tas een onmisbaar item geworden. Voor elke situatie heeft de gemiddelde vrouw een passende damestas. Een clutch voor een chique feest, een rugtas voor dagelijks gebruik en een schoudertas voor bij het winkelen. Vandaag de dag zien we echter ook steeds meer mannen met een modieuze tas. Stijlvolle leren schoudertassen en handtassen worden steeds meer gedragen door mannen met als gevolg dat de collectie herentassen al lang niet meer enkel bestaat uit stoere rugzakken.

Naast casual tassen die dienen voor privégebruik zijn er ook veel zakelijke tassen op de tassenmarkt verkrijgbaar. Denk hierbij aan aktetassen en laptoptassen. Met een dergelijke tas heb je altijd de benodigde documenten en gegevens bij die hand die essentieel zijn voor een zakelijke afspraak. Online kunt u deze tassen bij Marington bestellen.

Geen reacties // Reageer