Sneakers zomercollectie MJUS

1581mjus sneakerSneakers zijn hot. Je ziet te tegenwoordig in allerlei uitvoeringen, kleuren en prints. Ieder, zichzelf respecterende, schoenen fabrikant heeft wel een sneaker lijn in de collectie. Daarnaast spelen natuurlijk ook de aloude bekende merken zoals Nike, Adidas, New Balance en All Stars nog een grote rol op de sneakers markt. De

Sinds 2007
Maar ook de wat minder bekende merken beginnen hun weg te vinden naar de tiener- en damesvoeten. Zoals het betrekkelijk jonge merk MJUS. MJUS werd in 2007 in Italië gelanceerd. De schoenen van MJUS  wordt nu overigens voor een groot gedeelte ontworpen door een Nederlandse ontwerper. De vrouwelijke en mooie dames sneakers lijn van MJUS kenmerkt zich door haar elegantie maar toch casual. Gemaakt van de mooiste materialen en met moderne en stoere details.

Hand gemaakte Italiaanse leersoorten
De MJUS dames sneakers worden deels nog met de hand gemaakt met mooie leersoorten uit Italië die bij plaatselijke leveranciers worden ingekocht. Met sneakers van dit kwalitatief hoogwaardige merk kan je zeker voor de dag komen. Trendwatchers op schoenengebied waarderen de schoenenlijn van MJUS dan ook zeer.

Laarzen en schoenen
Uiteraard produceert MJUS niet alleen sneakers maar hebben ze ook elegante damesschoenen en stoere laarzen in de collectie. Bij Shoeline vind je de nieuwe zomercollectie 2015 van MJUS terug in de web shop. Bij Shoeline hoef je geen verzendkosten te betalen en je kunt je aankoop gratis ruilen of retourneren. Zo wordt je aankoop niet onnodig duurder.

Sneakers voor winter en zomer
De gehele sneakers collectie van Shoeline richt zich zowel op de zomer als de winter. Sneakers kan je nagenoeg met ieder outfit combineren. Of je nu voor casual, stoer of elegant kiest. Sneakers worden echt overal bij gedragen. In iedere dames kledingkast zou dus eigenlijk minstens één paar sneakers moeten staan. Maar ben je echt hip dan heb je natuurlijk meerdere sneakers in verschillende kleuren en prints tot je beschikking zodat je altijd hip en trendy voor de dag kan komen.

In de collectie van Shoeline zijn uiteraard ook vele andere bekende en wat minder bekende schoenenmerken opgenomen. Of je nu kiest voor ballerina’s, sneakers, instappers, pumps of stoere cowboy laarzen. In de uitgebreide collectie van Shoeline zal je zeker kunnen slagen.

Geen reacties // Reageer