LEVI’S® MADE & CRAFTED™ SPRING/SUMMER 2016 California Desert

De Spring/Summer 2016 Levi’s® Made & Crafted™ collectie staat voor kwaliteit met een moderne twist. De inspiratie voor dit seizoen is de California Desert met als resultaat vele must-haves in een mix van materialen, kleurnuances en contrasten. Van licht vervaagde tinten tot het donkerste zwart waarbij suède, zijde, katoen en denim een duidelijke rol spelen. Uiteraard zijn de iconische items zoals Type III Trucker Jacket en het One Pocket Shirt ook dit seizoen in de collectie te vinden als ware Levi’s® Klassiekers.

Lees ook:Levi’s lanceert The New Californian collectie
Lees ook:Levi’s® lanceert ‘Live in Levi’s®’
Lees ook:Levi’s® inspiratie voor de ultieme party outfit en kerstcadeaus
Lees ook:adidas x topshop zomercollectie 2015
Lees ook:Levi’s introduceert samenwerking met RE/DONE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>