Levi’s introduceert samenwerking met RE/DONE

Al meer dan 140 jaar draait de wereld van Levi’s® rond 1 ding; denim. Met het uitvinden van de originele blue jean in 1873 (de iconische 501®), heeft Levi’s® een revolutie in fashion teweeggebracht. Elk seizoen blikt Levi’s® terug naar de geschiedenis van het merk en combineert deze met wat er nu gebeurt en blijft het merk zich verbeteren. Dit najaar kondigt Levi’s® een samenwerking aan met de Amerikaanse luxury denim webshop RE/DONE, om samen de denim consument van vandaag de dag individualiteit en de ultieme luxueuze jeans aan te kunnen bieden.

Vintage Levi’s® jeans dragen een hele geschiedenis met zich mee. Hun reis staat gegrift in de rafelige zakken, de lijnen in de kleuren, de gescheurde knieën en het vervaagde denim. De jeans zijn door de decennia heen van eigenaars gewisseld en door tal van handen heen gegaan, waardoor ze hun eigen leven zijn gaan leiden.

RE/DONE vernieuwt de Levi’s® vintage jeans tot een moderne fit en hergebruikt de denim stoffen van de jeans. De RE/DONE jeans viert het verleden van de Levi’s® jeans en zet het individuele verhaal van de jeans voort. Beide merken hechten veel waarde aan het behoud van de iconische waarde van Levi’s®, wat is gecombineerd met de behoeften van vandaag de dag en resulteert in een perfecte mix van oud en nieuw.

De roots van beide merken liggen in Californië waardoor RE/DONE en Levi’s® als geen ander het belang van duurzaamheid begrijpen. Zij zetten zich dan ook in voor het behoud hiervan. De RE/DONE x Levi’s® jeans worden geproduceerd in Los Angeles met waterbesparende methoden en zonder agressieve chemicaliën.

Van de RE/DONE x Levi’s® denim zal maar een beperkt aantal stuks beschikbaar zijn. Alle jeans zijn one-of-a-kind en worden met de hand gemaakt. De jeans zijn nu al geliefd bij het modeminnend publiek; er staan al 2.000 namen op de wachtlijst.

Lees ook:Levi’s® introduceert de Wedgie fit
Lees ook:Levi’s introduceert de 501 Skinny jeans
Lees ook:Levi’s® introduceert 501® documentaire
Lees ook:Levi’s® inspiratie voor de ultieme party outfit en kerstcadeaus
Lees ook:Levi’s® lanceert ‘Live in Levi’s®’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>