Levi’s lanceert The New Californian collectie

‘The New Californian’ collectie is een eerbetoon aan de heritage van Levi’s en de levensstijl van de jaren ’60. Voor het SS14 seizoen update Levi’s iconische American klassiekers met als inspiratie de vrolijke en hedendaagse streetstyle cultuur van de Golden State. Heritage items en cult classics krijgen een nieuwe vibe door de gewaagde kleuren, lichte stoffen en statement prints.

Lees ook:LEVI’S® OPENT POP UP ROOM & LANCEERT LEVI’S® REVEL JEANS
Lees ook:Levi’s® lanceert ‘Live in Levi’s®’
Lees ook:Levi’s® introduceert de Wedgie fit
Lees ook:LEVI’S® MADE & CRAFTED™ SPRING/SUMMER 2016 California Desert
Lees ook:Levi’s introduceert samenwerking met RE/DONE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>