adidas x topshop zomercollectie 2015

Sinds 2014 heeft adidas Originals een samenwerking met het Britse Topshop. Ook voor Spring/ Summer 2015 is er een wederom een collectie ontworpen. Ideaal voor het festival seizoen. Deze nieuwe collectie bestaat uit zeven iconische adidas Originals items, ontworpen door de ogen van het Topshop-designteam. Het resultaat? De perfecte mix tussen een rijke sport-heritage en street style!

adidas Originals klassiekers waaronder het Superstar jack en schoenen, maar ook de ware klassiekers als de Firebird-trainingsbroek en shorts hebben een Topshop metamorfose gekregen. Het bekende Superstar-jack heeft bijvoorbeeld een vrouwelijke en luxe zusje gekregen in zacht, crèmekleurig geperforeerd leer. Ook de sneakers zijn eerbetoon aan dé schoenen van dit jaar: de Superstar. Nu met twee vernieuwende zolen, namelijk een transparante zool en een versie met leren neus uitgevoerd in metallic crackelee-print.

De kleding in deze Spring/ Summercollectie is uitgevoerd in het eenvoudige kleurenpalet van wit, zwart en rood en zijn geïnspireerd op hiphopiconen uit de jaren ‘80. Alle items in de collectie zijn afgewerkt met stopwatch-details en uiteraard de iconische drie strepen van adidas. De nieuwe Topshop x adidas collectie is vanaf 30 april verkrijgbaar via adidas.nl

Lees ook:Adidas komt met Supercolor pack ontworpen door Pharrel Williams
Lees ook:Adidas lanceert nieuwe serie Supershell sneakers voorzien van artwork
Lees ook:Barbour lanceert collectie met adidas Originals
Lees ook:GUESS Originals x A$AP Rocky
Lees ook:Superstar (SPS) webshop geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>