Levi’s® inspiratie voor de ultieme party outfit en kerstcadeaus

Subtiel & comfortabel; een outfit vinden om direct na werk naar een feestje te dragen was nog nooit zo gemakkelijk, de Levi’s® wintercollectie heeft voldoende keuze voor het feestseizoen.

De functionele en stijlvolle items zorgen voor een effortless look.

De ultieme day-to-evening denim is de Levi’s® Lot 710 Super Skinny in een grijze marmerprint. Op het werk kan hij gedragen worden in combinatie met een zijden boyfriend-fit, overhemd of een tuniek. ‘s Avonds kan hij gecombineerd worden met een vrouwelijke top voor instant elegantie. De oversized wollen jas kan zowel dressed up of dressed down gedragen worden met de 501®CT jeans of een hemdjurkje. De outfit is compleet met de lederen tote bag en enkellaarsjes van de Levi’s® accessoirecollectie.

De feestdagen zijn het perfecte excuus om ook jezelf extra te verwennen. De iconische Levi’s® Trucker Jacker is een item dat niet in de kast mag ontbreken. Van de klassieke Trucker tot de Sherpa-variant, deze jasjes geven extra karakter aan elke outfit.

De Levi’s® Fall Winter 15 collectie is verkrijgbaar via levi.com en bij geselecteerde Levi’s® stores.

Lees ook:Levi’s® lanceert ‘Live in Levi’s®’
Lees ook:Levi’s viert wereldwijd ’501 Day’
Lees ook:Levi’s® introduceert de Wedgie fit
Lees ook:Levi’s introduceert samenwerking met RE/DONE
Lees ook:LEVI’S® MADE & CRAFTED™ SPRING/SUMMER 2016 California Desert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>