Eindelijk! Kleding voor lange meiden

Ben jij, net als ik, langer dan 1.84 en word je af en toe d’r helemaal gek van dat je nauwelijks van die ultra lange broeken kan kopen? Er is een oplossing: www.longitude.nl. Daar kun je nu onder meer lange broeken (met een binnenbeenlengte van minstens 91 centimeter) en shirts met extra lange mouwen aanschaffen. Ik werd er keurig op geattendeerd door een vriendje die weer dikke maatjes is met de oprichtster van de site.

Deze Annemarie is zelf ook 1,90, dus ze weet waar ze het over heeft. De kleding wordt ontworpen door de, in Amerika woonachtige, Fransje Keur. Zij streeft er naar zoveel mogelijk basics voor iedere gelegenheid te ontwerpen. Daarbij is ze ook nog eens goed in het ontwerpen van bijoux, dus je kunt ook nog eens een bijpassende ketting bestellen.

Om de prijs hoef je het niet te laten. De prijskaartjes van de broeken schommelen tussen de 60 en 90 euro. Die van de pakken rond de 160 eurp en de shirtjes kosten gemiddeld zo’n 50 euri. De maten gaan van 36 tot 46 en het bestellen gaat ook nog eens heel makkelijk. U shopt, legt het in het winkelmandje, bevestigt de order en binnen twee weken maak je het verschuldigde bedrag over naar Longitude.

Voor meer info, zie www.longitude.nl. Ik heb mijn oog al laten vallen op een jeans. Eindelijk een ULTRA lange broek. Mijn gebeden zijn verhoord…

Lees ook:Hugo Boss brengt ons een vrouwelijk geurtje
Lees ook:Een gratis dekbedovertreksetje van de H&M?
Lees ook:Kleding moet in 2011 vooral lekker zitten
Lees ook:Mode-ontwerpster Malandrino ontwerpt fles voor Cointreau
Lees ook:Krappe voldoende zonder make-up

48 Reacties // Reageer

48 thoughts on “Eindelijk! Kleding voor lange meiden

  1. Dian

    wat een goed idee, ik ben zelf ook lang. ik ga direct even kijken.

      /   Reply  / 
  2. S.Lokkerbol

    Nu vind ik eindelijk extra lange broeken zijn ze er weer niet in mijn maat te verkrijgen (36). Vind het zeer irritant dat als je lang en slank bent je echt nergens terecht kan behalve bij de topmerken die niet te betalen zijn. Nu is deze mode toch net iets te tuttig voor mij maar snap niet dat veelal de lange maten vanaf 42 gaan er zijn ook genoeg lange slanke mensen…

      /   Reply  / 
  3. Goutje van Dam

    Dat probleem heb ik ook. Heb jij er al iets op gevonden?

      /   Reply  / 
  4. Zonne

    Ik vond in het winkeltje Cream in Amsterdam een spijkerbroek van het merk My God! Super lang! Ik ben 1.86 en moet hem nog een stukje omslaan. En ook nog eens maatje 34! Hij was volgensmij iets van 70 of 80 euro.

    Liefs Zonne

      /   Reply  / 
  5. Nona

    Hallo,
    toen ik laats zin had in een begravenis dacht ik ga kleding voor een begravenis ontwerpen het is echt prachtig!!!Toen daccht ik misschien ziet my god er iets in.
    het is een zwart cobertje met ingebouwde tisue box en een bijpassende plooi(broek/rok ) met krijtstreep en dat een wit schritje waar op staat :My God waarom ben je dood ???
    en vinden jullie er iets van of niet -XxX- Nona Smi

      /   Reply  / 
  6. Nancy

    Wow die begravenis kleding lijkt mij wel stoer !!!!
    verkoopt vast goed !!!!

      /   Reply  / 
  7. kathy

    als ik een broek wil kopen zijn ze altijd hoog water :s echt zwaar iritand

    oja en dan is het nu wel zomer maar in de winter heb ik het dus echt k*t
    want heb nog maar 1 broek

    ben bij met zo veel link’s
    zodat ik nu aan betere broeken kan komen.

      /   Reply  / 
    1. m

      all about eve heeft hele lange broeken, in lengte l (goed voor mijn 1,87) en lengte xl( is zelfs te lang voor mij).
      ook koop ik vaak broeken bij miss etam de extra lange mode. in de uitverkoop kan ik hier heel soms zelfs broeken kopen voor 15 euro!!!!

        /   Reply  / 
  8. Jitske

    Ik ben zelf 1.87 met lange benen….ik weet dus hoe groot het probleem is goede kleding (met name broeken) te vinden.
    Jammer dat deze winkel in Dordrecht zit, ik woon zelf namelijk in Groningen.
    Is niet echt om de hoek :-(

      /   Reply  / 
  9. Frederik

    Waarom kijk je niet een bij ons? De MADONNA is een echte mode-jeans in L36,5 voor € 39,95. Verder zijn ook de BJORN en ELTON prima geschikt voor lange dames. Je hoeft je niet op kosten te laten jagen.

    VoF de Spijkerbroek

      /   Reply  / 
  10. ciel

    IK heb echt altijd gezeik als ik een broek of schoenen wil kopen :S ik heb er daar door ook best wel een hekel aan gekregen om lang te zijn kben 1.84,5 en kben 13 bijna 14
    wat ik wel aan kan raden zijn uggs ik heb ze zelf ook en het is echt heerlijk om is een keer blij te zijn om schoenen te kopen en het kutten is dat als je naar een speciale winkel wil het van die oma broeken zijn tss :S ook met jongens is het wel kut :S mr kheb gelukkig iemand gevonden die lang genoeg is :) en ik wil ook graag model worden dus dat komt goed van pas :) weet iemand misschien nog een leuk winkeltje of een merk in amsterdam ? alvast bedankt :)

      /   Reply  / 
  11. Anne

    Zo mee eens, dat àls je lengtematen vindt, ze alleen in de grotere maten te koop zijn. 36 (mocht die er voor de verandering wel bij zitten) is zelfs wel eens te groot voor mij:( Ik heb trouwens wel een vast broekenadresje: Esprit (vanaf maat 34! en mooi lang!) en de broeken van LTB. Wel weer merken ja, zou het zo lekker vinden om, net als m’n vriendinnen, gewoon eens kleren van minder dan € 50,- te kunnen kopen! En ik ben op zoek naar een mooi (mantel)pak, iemand ideeën waar ik een mooi en betaalbaar en vooral lang pak kan vinden? Alvast bedankt!

      /   Reply  / 
  12. Joey

    Hallo,

    Wij hebben speciaal voor lange mensen een website met extra lange sport en casualkleren. Kom eens kijken en vertel ons wat je ervan vind!!

      /   Reply  / 
  13. Joey

    Hallo,

    ik denk dat ik je wel kan helpen. Kijk eens op onze site(www.mjkleding.nl). vind je niks dat in jou maat is dan bel je ons maar. kijken we of we het kunnen laten maken.

    groeten,

    Joey

      /   Reply  / 
  14. Joey

    Hallo,

    Nog effe 1 ding. staat je maat er niet tussen. we kunnen alles krijgen/maken. Bel of mail ons. Wij proberen iedereen te helpen. Ik ken alle verhalen aangezien ik zelf 2 meter 5 ben.

      /   Reply  / 
  15. Tijmen

    Je zou ook eens op http://www.merkkledingwinkels.nl kunnen kijken daar staat ook een categorie Dames grote maten, Heren grote maten, of kinderen maatje meer of minder.
    Hier staan ook lange maten tussen.
    Je kunt het maar treffen…

      /   Reply  / 
  16. Birgitte

    Hallo,

    Bestaat de website: http://www.longitude.nl nog wel? De link werkt namelijk niet bij mij! Ik ga de andere tips maar eens nalopen.
    Overigens heeft Street One ook extra lange benen. Ben nu op zoek voor de bovenkant. Iets leuks met korte/lange armen, wordt er gek van! Bij de normale maten valt het getailleerde op mijn borsten, is niet erg charmant!
    Mocht iemand nog tips hebben, ik hou me aanbevolen.

    Groetjes, Birgitte

      /   Reply  / 
  17. Jacqueline

    hallo…ik heb hetzelfde probleem. ik was blij dat ik dit las! alleen…bestaat de site http://www.longitude.nl nog wel? ik krijg een foutmelding namelijk?

      /   Reply  / 
  18. Pia

    Hoi, Weet iemand waar je wintertruien kan kopen,voor lange dames????Ik woon in de Drechtsteden.Alvast bedankt.

      /   Reply  / 
  19. Marije

    Voor truien kun je goed terecht bij H&M, en daarvan het merk L.O.G.G. heeft extreem lange mouwen. En heeeel soms heeft Only er nog wat tussen zitten. http://www.longitude.nl geeft bij mij ook een foutmelding. Verder heeft My God inderdaad lange broeken. Hele fijne! En goede kwaliteit, oa te verkrijgen bij Delicious in Zwolle. En ten slotte, MEXX, iets duurder maar wel goed..

      /   Reply  / 
  20. hetty

    beetje late reactie, amar wat te doen als je amper maat 32 hebt en lengte 36 minstens nodig hebt.
    Mijn dochter is net 15, 1,85 lang, en draagt maat xxs, spijkerbroeken maat 25 is soms nog te groot en de lengte is een drama, met die soepstengels van een benen

      /   Reply  / 
  21. m

    fijn is dat… iemand blij maken met een dooie mus.. die website bestaat helemaal niet!!!!

      /   Reply  / 
  22. Lynsey

    @M: dit bericht is al een béétje oud en de (mode)wereld staat niet stil. Bij New Look hebben ze ook een speciale collectie voor lange vrouwen, trouwens.

      /   Reply  / 
  23. In de wolken

    Momenteel onderzoek ik de mogelijkheid voor het opstarten van een kleding-/schoenenzaak voor lange meiden en vrouwen.

    Aan de hand van een enquête hoop ik informatie te krijgen omtrent het bestaande aanbod en de behoefte aan langere dameskleding en/of grotere damesschoenen. En daarvoor heb ik jullie hulp nodig.

    De doelgroep is: meiden en vrouwen van 1.80 m of langer.
    Indien je zelf voldoet aan dit criterium wil ik je vragen via onderstaande link de enquête in te vullen. Dat kan eventueel anoniem. Ben je zelf geen vrouw of niet zo lang, maar ken je wel meiden of vrouwen die langer zijn dan 1.79 m, wil je deze link dan doorsturen?

    http://fd8.formdesk.com/scheper/form1

    Alvast bedankt voor je bijdrage!

      /   Reply  / 
  24. Nora

    De site doet het niet!

      /   Reply  / 
  25. P. Meijer-v.d. Kamp

    Ik ben blij dat er al wat meer zaken komen voor lange vrouwen

      /   Reply  / 
  26. Lengtemaat 36

    Er zijn veel meer shops waar je leuke lange broeken kan kopen. Je moet alleen vaak wat beter zoeken.

      /   Reply  / 
  27. Carla Meijer

    Deze website verkoopt stijlvolle kleding voor de langere vrouw!

      /   Reply  / 
  28. An Exception

    Geniet nog even van de laatste dagen sale en heb je problemen met panty’s hiervoor is ook de oplossing gevonden. Veel shop plezier!

      /   Reply  / 
  29. Pretty Tall

    Pretty Tall heeft een winkel geopend op winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn! Eindelijk een adres waar je lekker kunt shoppen én slagen als je lang bent. Het grootste aanbod in lange jeans!

    Ook voor extra lange sportkleding en positiekleding kun je hier terecht.

    Vind je het te ver weg? Je kunt natuurlijk ook bestellen via de webshop van Pretty Tall!

      /   Reply  / 
  30. An Exception

    Heb je ook zin in de lente? Kijk voor onze nieuwe lente items op de website van An Exception

      /   Reply  / 
  31. Pretty Tall

    Pretty Tall bestaat 1 jaar!
    De ontwikkelingen gaan snel. Vorig jaar gestart als webshop en nu ook al een winkel in Apeldoorn. Dat moet gevierd worden!

    Van zaterdag 26 maart t/m zaterdag 2 april kun je dan ook extra voordelig shoppen bij Pretty Tall. Je ontvangt namelijk 10% korting op je aankopen!(min. besteding € 50)

    Kom naar de winkel in Apeldoorn (winkelcentrum De Eglantier 150) óf gebruik kortingscode PT1JR bij je bestelling via de webshop http://www.prettytall.nl Daarnaast hoef je deze week geen verzendkosten te betalen!

      /   Reply  / 
  32. Lieke

    Er is ook een leuke webwinkel voor lange mannen en lange vrouwen. Kijk eens bij http://www.xtall.nl. Slaag ik altijd prima als ik een spijkerbroek zoek, veel keus!!

      /   Reply  / 
  33. Norbert

    Zelf 2.00 meter en online marketeer. Dus het nuttige met aangename verenigen door een Europese High End shoppingsite te lanceren voor de langeren en slankeren onder ons. http://www.highfashionvictim.com/default.htm Ons team selecteert de lange maten van alle online aanbieders en brengt dit hier samen. Een goede locatie om je orientatie op het net te starten en ook bij een aantal van de bovengenoemde shops uit te komen. Je treft ook buitenlandse ketens aan die in NL leveren en waar je met de Euro kunt betalen.

      /   Reply  / 
  34. An Exception

    De nieuwe collectie staat op An Exception! Ook meer broeken in lengtemaatk 38!

      /   Reply  / 
  35. An Exception

    Zondag 2 oktober zal er een showroomdag plaatsvinden van An Exception. Neem een kijkje op de site voor verdere info.

      /   Reply  / 
  36. Pretty Tall

    Sport outfits bij Pretty Tall

    Nu de vakantie weer voorbij is, kan het sportseizoen weer beginnen! En je kunt meteen goed van start gaan met je nieuwe sport outfit van Sequoia. Deze extra lange sportkleding is gemaakt voor lange meiden en vrouwen die er tijdens de workout ook hip en vrouwelijk bij willen lopen (of rennen). Geen sporter, maar wil je gewoon lekker ‘bankhangen’ in een comfortabele broek? Dat kan natuurlijk ook!

    De Sequoia sportkleding is gemaakt van Supplex, een ademende katoenlycra, waardoor het heerlijk draagt en erg lang mooi blijft. De sportkleding behoudt zijn kleur en perfecte pasvorm, ook na diverse wasbeurten!

    Sequoia is het fashion label van Pretty Tall. In de (web)winkel van Pretty Tall heb je een enorme keuze uit hippe mode met extra lengte. Het grootste aanbod van bekende jeansmerken, waaronder Only, in lengte 36 of sommige merken zelfs in lengte 38!

    Op de webshop http://www.prettytall.nl kun je de collectie bekijken en bestellen. Of kom naar de winkel in Apeldoorn en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment.

      /   Reply  / 
  37. Lange Dame

    Lange Dame is een bijzondere boetiek voor lange meiden en dames in het Noorden van Nederland!Je kunt lange DAme vinden in Winschoten, van oudsher een heerlijke winkelstad waar altijd wel iets te belven is.
    Lange Dame heeft diverse merken in haar assortiment opgenomen en is voortdurend bezig haar assortiment uit breiden en aan te vullen.
    Fashion is een beleving, dus kom gezellig kijken, voelen en passen.
    De koffie en de thee staat klaar.Tot ziens bij lange Dame!

      /   Reply  / 
  38. Wensmaatjes.nl

    Sinds enkele dagen staat ook de nieuwe webshop Wensmaatjes.nl live. Een nieuw & uniek aanbod met damesbroeken in lengtemaat 34, 36 & 38! De eerste broeken staan online en de collectie zal continu worden uitgebreid.

      /   Reply  / 
  39. Nicky

    Zara heeft ook wel broeken met lengtemaat 34 en 36, Mango soms ook.

    Verder is er deze site: http://www.longlady.nl/

      /   Reply  / 
  40. Bella Lung

    Hallo,

    Vanaf nu ook in België een winkel voor lange meisjes en dames. Kom gerust eens een bezoekje brengen, ligt in hartje Kortrijk, parkeergelegenheid in de buurt, niet ver van het station.
    Neem gerust al eens een kijkje op http://www.bellalunga.be,zodat je al een eerste beeld krijgt van de collectie.
    Veel jeansbroeken tot lengtemaat 38
    Altijd welkom!

      /   Reply  / 
  41. Suus

    Hoi meiden,
    Bestel zelf altijd mijn dames jeans op http://www.langedamenhosen.de. Ik weet, het is een Duitse site maar werkt prima. Broeken zitten heerlijk, lengte maten 38/39 is geen probleem. Zien er goed uit, kortom echt een aanrader.

    Ben zelf nu weer op zoek naar een zomergasten…hebben jullie tips?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>