TRENDY SWEATERLIJN MODELFAVOURITES VAN THEMODELHOUSE.TV

unnamed(6)

Themodelhouse.tv geeft dagelijks inzage in de modellenwereld met real-life verhalen. Modellen als Yfke Sturm, Akke-Marije Marinus, Joëlle Witschge en Nicky Opheij zijn onder andere aan het platform verbonden. Ook de verhalen van opkomend talent worden op de voet gevolgd. Daarnaast kunnen kijkers er dagelijks terecht voor tips over food, beauty, sport en fashion. Het online platform biedt de kijker informatie voor het creëren van een bewuste en gebalanceerde levensstijl met als doel het beste uit jezelf te halen. In het verlengde daarvan lanceert TheModelhouse.tv vanaf vrijdag 16 december Modelfavourites. Fashionable sweaters met inspirerende quotes en uitspraken die bij dit gedachtegoed aansluiten.

De MODELFAVOURITES by TheModelHouse zijn in de kleuren zwart, grijs, rood en blauw verkrijgbaar vanaf 39,95 euro met teksten als “with love from Holland”, “don’t kill my vibe”, “snap this” en “picture perfect”!

Themodelhouse.tv is een initiatief van Freek Koster, eigenaar van Touché Models en Future Faces en Marianne van der Gaag, modellencoach, en 25 jaar werkzaam in de mode industrie.

Lees ook:ANNA + NINA LANCEREN EXCLUSIEVE SWEATER COLLECTIE
Lees ook:NIEUW ONLINE PLATFORM: THEMODELHOUSE.TV
Lees ook:De leukste mannenriem van dit moment
Lees ook:Marks & Spencer lanceert één kasjmieren jas in twintig kleuren
Lees ook:Party Collection 2015, nu online by Tailor&Elbaz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>