Party Collection 2015, nu online by Tailor&Elbaz

Vanaf deze week is de nieuwste Party Collectie van Tailor&Elbaz verkrijgbaar in diverse geselecteerde modezaken door heel Nederland. Daarnaast is deze collectie vanaf heden ook online verkrijgbaar via de webshop www.tailor-elbaz.com.

KLEUREN PARTY COLLECTION 2015/2016
De nieuwste Winter Flash Collectie van Maria en Tamara staat dit najaar in het teken van “Party & Wild”. In deze feestcollectie voeren de kleuren zwart, wit, grijs, blauw en oil de boventoon, zodat zij naadloos aansluiten op de Autumn Winter Collectie. Dit alles met de belangrijkste details uit de collectie gecombineerd: goud en zilver, terug te vinden in de rijke ritsen en fijne knopen.

Lees ook:Tailor & Elbaz lanceren derde collectie in Koepelkerk Amsterdam
Lees ook:Marks & Spencer lanceert één kasjmieren jas in twintig kleuren
Lees ook:United Nude Colorful Spring Summer 2016
Lees ook:Lady Gaga draagt Olcay Gulsen jas
Lees ook:Fashion.blog loves: de Sandwich najaarscollectie 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>