NIEUW ONLINE PLATFORM: THEMODELHOUSE.TV

Er bestaat een fascinatie voor modellen en hun leven in het bijzonder. Naast de buitenlandse supersterren als Cara Delevigne en Adriana Lima speelt ook Nederland succesvol mee op internationaal niveau met modellen als Yfke Sturm en Doutzen Kroes. Vanaf 13 oktober 2015 biedt het online platform Themodelhouse.tv dagelijks inzage in de echte modellenwereld met real-life verhalen, vlogs en blogs. Negen modellen waaronder Yfke Sturm, Tamara Weijenberg, Nicky Opheij en de winnares van HNTM 2015 geven op dit infotainmentplatform een kijkje achter de schermen van hun bestaan. Ook industry experts zullen je meenemen in de wereld van fashion, food, beauty en sport.

Discipline, doorzettingsvermogen, fysieke kracht en het verdragen van afwijzing. Kwaliteiten waarmee een model dagelijks op de proef wordt gesteld en niet altijd voor de buitenwereld zichtbaar is. In Themodelhouse.tv nemen modellen en ervaringsdeskundigen de kijker mee in de wereld achter de schermen van het modellenbestaan. De modellen hebben een eigen pagina waar persoonlijke onderwerpen worden besproken. Ook biedt het platform unieke videocontent en redactionele content waar de ervaringsdeskundigen en modellen advies en tips geven op het gebied van voeding, sport, beauty en lifestyle. The Modelhouse.tv gaat met evenementen de kijker letterlijk in contact brengen met de modellen en verschillende onderwerpen door het geven van clinics en presentaties.

Themodelhouse.tv is een initiatief van Freek Koster, eigenaar van Touche Models en Future Faces en Marianne van der Gaag, modellencoach, en zelf 25 jaar werkzaam in de mode industrie. “Er is een bepaald beeld over de modellenwereld, de realiteit is vaak anders. De modellenwereld is niet voor iedereen weggelegd. Wat wél voor iedereen is weggelegd is om het allerbeste uit jezelf te halen. Themodelhouse.tv is daar een middel voor. Ervaringsdeskundigen bieden de kijker de informatie voor het creëren van een bewuste en gebalanceerde levensstijl. Door de ogen van modellen en coaches breiden we ons begeleidingstraject uit tot aan de kijker”, aldus Freek Koster en Marianne van der Gaag.

In de eerste online aflevering van Themodelhouse.tv valt de kijker meteen met de neus in de boter. We zien hoe model Tamara wordt geconfronteerd met een zeer grote teleurstelling. Onder begeleiding van The Modelhouse.tv vecht ze zichzelf terug en weet ze een grote campagne binnen te halen. De eerste aflevering is vanaf de derde week november te zien. Volgende week krijgt de bezoeker van Themodelhouse.tv alvast een voorproefje te zien waarbij Nicky Opheij onder haar hoede wordt genomen door Yfke Sturm, na het winnen van Hollands Next Top model.

Lees ook:TRENDY SWEATERLIJN MODELFAVOURITES VAN THEMODELHOUSE.TV
Lees ook:Elite Model Look wedstrijd op TV
Lees ook:Is dit model Yfke Sturm?
Lees ook:DEPT viert twintigjarig bestaan met zes limited-edition celebration dresses
Lees ook:Yfke presenteert de jacht op het nieuwe nederlandse topmodel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>