Marks & Spencer lanceert één kasjmieren jas in twintig kleuren

Marks & Spencer brengt dit najaar een super zachte en warme kasjmieren jas in niet één, maar in twintig verschillende kleuren. De chique jas met eenvoudige silhouetten zal gedurende het najaar en de winter gefaseerd in de winkels en de webshop verkrijgbaar zijn, in kleuren zoals paars, geel, oranje, bruin, blauw, grijs, zwart en roze. Vanaf september 2014 verkrijgbaar in de Marks & Spencer flagship store in Den Haag en online op www.marksandspencer.nl. Prijs € 152,-

Lees ook:Najaars- en wintermode Marks & Spencer 2015
Lees ook:Marks & Spencer toont mix van materialen en lagen voor najaar 2014
Lees ook:MARKS & SPENCER opent Flagshipstore Den Haag
Lees ook:Marks & Spencer terug in Nederland
Lees ook:Party Collection 2015, nu online by Tailor&Elbaz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>