ANNA + NINA LANCEREN EXCLUSIEVE SWEATER COLLECTIE

In navolging op de lancering van hun eigen sieraden collectie, komen ANNA + NINA deze week met een exclusieve sweater lijn. De kenmerkende cheeky teksten die we al kenden van de zilveren en gouden cuffs, komen nu ook aan bod bij deze reeks truien. De truien zijn verkrijgbaar in grijs, marine blauw en rood, met leuke teksten als ‘My dad is a Hells Angel” en “Check your ego, Amigo”.

Lees ook:Zomertrend 2010: Marine-invloeden
Lees ook:Hells Angels klagen Alexander McQueen aan
Lees ook:Reebok Classic in en nieuwe jasje
Lees ook:De leukste mannenriem van dit moment
Lees ook:New Yorker lanceert trui met ingebouwde headphones

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>