LINDA. lanceert Nationale Jeansdag

logo.jeansdayDe perfecte spijkerbroek. Het is niet iedere vrouw gegeven. Omdat Internationale Vrouwendag, op 8 maart, wel de rechten van de vrouw centraal stelt, maar niet persé aandacht besteedt aan het drama dat spijkerbroeken kopen heet, lanceren LINDA. en Levi’s® op 22 maart de Nationale Jeansdag. Omdat elke vrouw recht heeft op een perfect passende spijkerbroek.

Nationale Jeansdag

Tijdens de Nationale Jeansdag op 22 maart krijgt iedereen op vertoon van LINDA. 20% korting op de Levi’s® jeanscollectie bij De Bijenkorf, Men at Work, Wehkamp.nl en in de Levi’s® stores. Daarnaast selecteren LINDA.en Levi’s® uit alle aanmeldingen 100 vrouwen om Nationale Jeansdag te vieren in de Levi’s® showroom in Amsterdam. Tijdens dit feestelijke event krijgen de 100 geselecteerde vrouwen persoonlijk jeansadvies, een beautybehandeling en een professionele foto van het eindresultaat. Uiteraard in het bijzijn van LINDA. en jeansspecialisten van Levi’s®. De Nationale Jeansdag zal jaarlijks plaatsvinden in maart. Klik hier om je aan te melden voor Nationale Jeansdag.

Lees ook:LINDA. EN LEVI’S VIEREN 2E NATIONALE JEANSDAG
Lees ook:Levi’s® lanceert ‘Live in Levi’s®’
Lees ook:Blogger Chiara Ferragni promoot Levi’s® Lot700 tijdens Milaan Fashion Week
Lees ook:LINDA. 65+ maar nog steeds prachtig
Lees ook:Levi’s® introduceert de Wedgie fit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>