LINDA. 65+ maar nog steeds prachtig

linda2De nieuwste editie van LINDA. is een 65+ editie. Niet omdat het blad persé door mensen van boven de 65 moet worden gelezen, maar wel omdat het blad in het teken staat van ouder worden en omdat het de 65ste editie van LINDA. is.

Op de cover zien we een oude dame. Pas als we goed kijken, blijkt dit Linda de Mol te zijn, met de computer bewerkt, zodat ze eruit ziet als een vrouw van 65.

Ook Quinty Trutfull (38), Inge de Bruijn (36), Sylvana Simons (38), Kelly van der Veer (29) en Monique Klemann (44) werden op die manier bewerkt. Hoewel ze alle vijf een dame van 65 moeten voorstellen, zien ze er prachtig uit.

Wie ook prachtig zijn, maar dan op hun eigen manier, zijn de bejaarde dames die fotograaf Erwin Olaf op de foto zette. Schaars gekleed, komen we de dames in allerlei vreemde poses als pin-ups tegen.

En dan zijn er nog vijf andere vrouwen van boven de 65, die vertellen hoe zij hun leven leiden en vooral hoe ze zich jong blijven voelen.

Verder in de januari editie van LINDA.:

- Eva Jinek interviewt Bram Moszkowicz
- Nicolette van Dam in designerkleding
- Horloges en twinsets in ModeExtra

Lees ook:LINDA. voelt travestieten aan de tand
Lees ook:LINDA. 85 in teken van New York
Lees ook:LINDA. deze maand ‘lekker gewoon’
Lees ook:Een hete zomer met LINDA.
Lees ook:Maatje meer voor Linda de Mol?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>