Blogger Chiara Ferragni promoot Levi’s® Lot700 tijdens Milaan Fashion Week

Tijdens Milaan Fashion Week werd de nieuwe denim collectie van Levi’s® tentoongesteld aan de top van de modewereld. Chiara Ferragni – oprichtster van The Blonde Salad – is gefotografeerd door de Italiaanse fotograaf Giovanni Gastel en is te zien in de 6 verschillende fits van de Lot700 collectie.

De nieuwe ambassadrice van de Levi’s® Lot700, Chiara Ferragni, wordt niet alleen gewaardeerd door miljoenen mensen wereldwijd, maar ook door de top van de fashion industrie, die het exclusieve event in de studio van Giovanni Gastel, gehost door Levi’s en Glamour, bijwoonden.

Tijdens het event lichtte Chiara toe; “If I have to think about my first time wearing jeans.. There is no doubt: I have the same feeling of that time; with a Levi’s® like the 721 High Rise Skinny that I am wearing today and a basic tee with a Seventies graphic.. basically my everyday outfit in Los Angeles.”

Lees ook:Levi’s® lanceert ‘Live in Levi’s®’
Lees ook:LEVI’S® OPENT POP UP ROOM & LANCEERT LEVI’S® REVEL JEANS
Lees ook:Levi’s® introduceert de Wedgie fit
Lees ook:Levi’s opent pop up room en lanceert Revel Jeans
Lees ook:Dji Dji Italia wordt Dji Dji Fine Jewelry

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>