Levi’s® introduceert de Wedgie fit

Dit najaar introduceert Levi’s® een nieuwe fit voor vrouwen: de Wedgie. Deze nieuwe, vintage geïnspireerde jeans voor vrouwen combineert het erfgoed van de iconische Levi’s® jeans met fit updates. Levi’s® is zo enthousiast over de nieuwe jeans, dat zij het nu al een icon noemen.

De Levi’s® Wedgie jeans is ontwikkelt, om de welbekende vreemde bult die vaak ontstaat bij vrouwen als ze een vintage jeans dragen op te lossen. De nieuwe Wedgie fit accentueert de taille, verhult de heupen en benadrukt de vrouwelijke vormen. Met de Wedgie combineert Levi’s® een vintage cool girl vibe met een high rise fit, waardoor de billen er extra sexy uitzien. De knoopsluiting is geïnspireerd op de klassieke 501® jeans, de back pockets zijn subtiel naar binnen gekanteld, waardoor de jeans de allure van de ultieme ‘mom butt’ heeft. De afgesneden, licht toelopende broekspijpen en low stretch denimstof creëren het ‘lived-in-gevoel’ van deze nieuwe spring fit. De Wedgie zal spring 2016 ook verkrijgbaar zijn als short, welke ook dezelfde high rise geeft.

De jeans is vanaf nu verkrijgbaar in de Levi’s® stores in wassingen varierend van indigo tot aan wit.

Lees ook:Levi’s introduceert samenwerking met RE/DONE
Lees ook:Levi’s introduceert de 501 Skinny jeans
Lees ook:Levi’s® lanceert ‘Live in Levi’s®’
Lees ook:Levi’s lanceert Lot700 | de ultieme denimcollectie voor vrouwen
Lees ook:Blogger Chiara Ferragni promoot Levi’s® Lot700 tijdens Milaan Fashion Week

1 Reacties // Reageer

One thought on “Levi’s® introduceert de Wedgie fit

  1. Alex

    Wow, ik hou van deze broek!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>