Gespot: Trinny & Susannah veroveren België

De Britse stijlgoeroes Trinny Woodall en Susannah Constantine waren vorige week voor het eerst in België. In Antwerpen gaven de uitvinders van tv-programma What not to wear een aantal Vlamingen een ministijladvies.

Tv-shows, een eigen lijn met Magic Knickers en een hele stapel modeboeken. Dat zijn de redenen dat Trinny & Susannah op 6 mei in België op bezoek waren. Het publiek dat was toegestroomd naar de Antwerpse Stadsfeestzaal werd weliswaar getrakteerd op live stijladviezen, die werden geïllustreerd aan de hand van een kritische analyse van de kleding van een aantal aanwezigen. Maar de stijlgoeroes waren er vooral om hun producten te promoten, schrijft de Vlaamse krant Het Nieuwsblad.

Trinny & Susannah, beide inmiddels veertigers, presenteren al jarenlang modeprogramma’s waarin ze hun ongezouten mening geven over de kledingkeuze van allerlei soorten vrouwen. In de meest recente show, Trinny & Susannah meet their match, kruipt het duo in de huid van een groep vrouwen die op het eerste oog alle menselijk mogelijke fashion no-no’s begaan. Vervolgens wordt de gehele groep met een massale make-over getransformeerd tot stijlgodinnen. Het programma is op de (commerciële) Belgische tv-zender Vitaya te zien.

Op de foto: Trinny & Susannah

Lees ook:Stijlgoeroes Trinny & Susannah bestormen Amerika
Lees ook:Fashion forward: Bordeaux is het nieuwe zwart
Lees ook:Toni & Guy en Marchesa lanceren haarproducten met bloemenprint
Lees ook:Danie Bles houdt nieuwe Mix ‘n Match modeshows
Lees ook:Vrouwelijkheid centraal in nieuwe iNDiViDUALS collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>