Stijlgoeroes Trinny & Susannah bestormen Amerika

Stijlgoeroes Trinny Woodall en Susannah Constantine filmden een nieuwe serie makeovers in de Verenigde Staten. En geven toe dat ze recessionista’s zijn geworden.

Haar man zegt dat ze geen geld moet uitgeven aan kleding en haar zakenpartner zegt dat ze op haar imago moet letten. Susannah Constantine, van het stijlistenduo Trinny & Susannah, heeft het moeilijk met de recessie, meldt de New York Times. Ook zakenpartner Trinny geeft in de krant toe dat ze haar kledinguitgaven heeft afgeslankt. Maar gelukkig hebben ze hun nieuwe tv-serie nog!

Making Over America With Trinny and Susannah verschijnt in augustus in de VS op de beeldbuis. Er wordt gefluisterd dat het directe, nietsontziende commentaar van het duo – en hun neiging om openlijk aan de onaantrekkelijke lichaamsdelen van hun slachtoffers te zitten – het Amerikaanse publiek wel eens zou kunnen shockeren. De producent van de Amerikaanse serie – de eerste keer dat Trinny & Susannah een eigen show in de VS presenteren – heeft dan ook enige twijfel gehad over het programma. Uiteindelijk was de conclusie: de deelnemers hadden er geen problemen mee, dus wij ook niet.

In hun nieuwe tv-serie gaan Trinny & Susannah niet alleen in op stijlfouten, maar ook op recyclen, waar voor je geld en andere recessiegerelateerde zinnigheden. Zo leren niet alleen vrouwen die modeflaters begaan, maar ook merkenverslaafden nog eens iets van tv.

Lees ook:Gespot: Trinny & Susannah veroveren België
Lees ook:Fashion forward: Bordeaux is het nieuwe zwart
Lees ook:H&M komt met huidverzorgingsproducten
Lees ook:Doutzen Kroes op cover Russische Vogue (foto’s)
Lees ook:Geen verhaallijn meer voor Olivia Palermo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>