H&M komt met huidverzorgingsproducten

Body ScrubModeketen H&M bewijst maar weer eens dat ze niet alleen goed is in het produceren van kleding. Sinds kort heeft H&M namelijk ook een eigen serie biologische  huidverzorgingsproducten.

‘Aangezien we al enkele seizoenen artikelen van biologisch katoen in ons assortiment hebben, was dit voor ons een natuurlijke volgende stap. Ook vanuit onze klanten is er grote vraag naar biologische producten en ik hoop dat zij net zo enthousiast over de nieuwe serie zullen zijn als wij’, zegt Ann-Sofie Johansson, hoofd van de designafdeling van H&M.

De serie bestaat uit o.a. douchegel, bodyscrub en lippenbalsem.  Deze producten zijn allen gemaakt van biologische grondstoffen en zijn verkrijgbaar in geurcombinaties als framboos/meloen en lavendel/munt. Aanvullend op deze serie zijn tevens toilettassen en make-uptasjes van biologisch katoen verkrijgbaar. De producten zijn vanaf begin maart te koop.

H&M gaat voor biologische producten
De introductie van de huidverzorgingsproducten sluit aan op de steeds centralere rol die duurzaamheid inneemt binnen de activiteiten van H&M. Een van de doelstellingen in dat kader is om het gebruik van biologisch katoen tot 2013 jaarlijks met 50% te verhogen. Met projecten zoals H&M’s Garden Collection voor het voorjaar van 2010 laat H&M zien hoe biologische en duurzame materialen binnen de mode een centrale plaats kunnen innemen.

Lees ook:H&M Conscious Denim collectie verkrijgbaar
Lees ook:Fashion fact: Overheid gaat aan de ecomode
Lees ook:Victoria’s Secret Amsterdam CS is open!
Lees ook:Beautymerk Philiosphy komt naar Nederland
Lees ook:Beautylabel Bobbi Brown steeds populairder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>