Beautymerk Philiosphy komt naar Nederland

Nog even en dan is beautymerk Philosophy in heel Nederland verkrijgbaar. Vanmorgen vroeg werd het label officieel aan de Nederlandse beautypers gepresenteerd in het hoogste puntje van Amsterdam, de Rebrandttoren.

Ingevlogen vanuit Phoenix Arizona vertelden de mensen achter Philosophy vol enthousiasme over het label. Alleen over de producten praten, was echter niet genoeg. Alle aanwezigen – wij dus ook – moesten de werking van de producten ervaren. En zo werden onze handen in een uur tijd gescrubd, gereinigd en vertroeteld met de producten van Philosphy. Zachtere handen hebben wij nooit gehad, dus we zijn enthousiast!

Uitzicht vanuit de Rembrandttoren, het is nog mistig

Behalve dat de producten van Philosophy lekker ruiken, zijn ze ook nog eens heel stijlvol verpakt. Bovendien staat op alle producten een aardige, Engelstalige spreuk (Oprah is niet voor niets fan van dit beautymerk).

De fijne serie beautyproducten komt begin volgend jaar naar Nederland*. Vanaf februari zullen de skincare, fragrances en bath & body producten koop zijn bij alle Ici Paris XL filialen in Nederland en wordt het merk Philosophy dus verkrijgbaar voor een breder publiek.

*Helemaal nieuw in Nederland is Philosophy niet. Eerder werd het merk al verkocht bij Skins.

 

Lees ook:Oilily is terug en klaar voor de toekomst
Lees ook:Rituals: naast beauty ook kleding
Lees ook:Cowboysbag komt met nieuw merk: Amsterdam Cowboys
Lees ook:ASOS kondigt de lancering van ‘Free Returns’ aan in Nederland
Lees ook:Geshopt: Franse Lollipops in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>