Oilily is terug en klaar voor de toekomst

In 2009 werd bekend dat het kleurrijke modelabel Oilily failliet was. Alle Oilily winkels (zo’n driehonderd) werd gesloten) Kort daarna kwam het label weer in handen van de oprichters (de familie Olsthoorn) en nu is het label terug op de markt. De Telegraaf liet weten dat de onderneming weer operationeel is.

Oilily gaat meteen goed van start met een kinderkledingcollectie, verkrijgbaar in tientallen landen. In Nederland is Oilily verkrijgbaar via de webshop van het label, maar ook in een aantal kinderkledingspeciaalzaken.

Voorlopig heeft Oilily dus geen eigen winkels, maar als het aan het merk ligt, duurt dat niet lang. ‘Op termijn willen we wel weer eigen winkels openen in binnen- en buitenland. Het is zeker een voornemen, maar nu is het nog toekomstmuziek’ aldus marketing directeur van Oilily Gijs de Kogel.

Behalve kleding zal het label ook lifestyle producten en accessoires gaan verkopen. De tassen en shawltjes van Oilily zijn al jarenlang enorm populair en zorgden voor een groot deel van de omzet.

Lees ook:Oilily: alle feiten op een rijtje
Lees ook:Turnover start webshop
Lees ook:Bijenkorf viert start feestseizoen met Turn on the lights
Lees ook:Oilily opent Pop-Up Store in Amsterdam
Lees ook:Oilily zoekt ‘oude’ campagnemeisjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>