Geshopt: Franse Lollipops in Nederland

Het Franse accessoirelabel Lollipops heeft sinds kort een eigen winkel in Nederland. Hoewel de tassen, schoenen en sieraden bedoeld zijn voor twintig- tot veertigjarige vrouwen, staat het label bekend als favoriet bij ‘meisjes van alle leeftijden’.

Lollipops was al online verkrijgbaar, maar is in Nederland nu ook in real life te bewonderen. De winkel aan de Haagse Denneweg is een waar walhalla voor vrouwen die dol zijn op roze sieraden, lieflijke handtasjes en portemonnees met bloemenmotieven.

Lollipops werd in 1998 opgericht door de Franse ontwerpster Marjorie Mathieu. Na een winkel in Parijs volgden al snel winkels in Europa, het Midden Oosten en Azië. Net als bij het Franse merk Petit Bateau ademen de producten van Lollipops een meisjesachtige en romantische sfeer.

Op de foto: Accessoires van Lollipops

Lees ook:Hermès winkel geopend in Bijenkorf Amsterdam
Lees ook:’s Ochtends vroeg champagne bij Tiffany & Co
Lees ook:Juwelenmerk Pandora opent brand store in Citymall Almere
Lees ook:Sieraden & horloges shop je online
Lees ook:La Moon: hoe jong kan modetalent zijn?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>