Juwelenmerk Pandora opent brand store in Citymall Almere

PandoraHet populaire juwelenmerk Pandora opent op 22 november een brand store in Citymall Almere. Het is de 17e winkel in Nederland voor het populaire merk dat met de hand afgewerkte juwelen en sieraden verkoopt.

Het van oorsprong Deense merk Pandora, opgericht in 1982, produceert en verkoopt sieraden tegen betaalbare prijzen. De producten worden inmiddels verkocht in ongeveer 9.800 verkooppunten, waarvan 1300 conceptstores, in meer dan 80 landen. De winkel in Citymall Almere opent op de Diagonaal 17 en is 112 m2.

Agnetha Pruim, product marketing manager van Pandora: “Onze doelgroep bestaat uit stijl- en prijsbewuste vrouwen die zich op een originele manier willen onderscheiden. Citymall Almere sluit hier goed bij aan vanwege het gevarieerde aanbod aan winkels in een stijlvolle omgeving, We verwachten dan ook veel enthousiaste bezoekers te mogen verwelkomen”.

Citymall Almere is eigendom van Unibail-Rodamco, Europa ’s grootste eigenaar van winkelvastgoed. Unibail-Rodamco voert een actief beleid om haar winkelaanbod te vernieuwen, om zo ruimte te bieden aan nieuwe concepten en in te spelen om de veranderende behoefte van de Nederlandse consument. De opening van Pandora werd het afgelopen half jaar voorafgegaan door de opening van bijzondere winkels als Telstar Sports & Fashion, Vitaminstore, WAAR en horeca-concepten als Woodstone, GrabaMelt en King of the Ribs. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere met grote winkels en merken in mode, lifestyle, entertainment én elektronica. Maar ook voor kleinere, bijzondere winkels en merken kunnen bezoekers hier terecht.

Citymall Almere is te volgen op www.citymall-almere.nl en op www.facebook.com/CitymallAlmere

Lees ook:G-Star RAW opent in Citymall Almere
Lees ook:G-Star RAW store in Citymall Almere officieel geopend
Lees ook:Ascension komt met flagship store
Lees ook:Grand opening Forever 21 BEURSTRAVERSE ROTTERDAM
Lees ook:Primark Almere vandaag geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>