Fashion forward: Bordeaux is het nieuwe zwart

De young professional die in bordeauxrood maatpak – met bijpassende sokken en stropdas – op de werkvloer verschijnt, heeft het niet helemaal begrepen. Maar de mannenmode voor het najaar van 2009 is wel degelijk in de ban van de dieprode tinten. Merken zoals Missioni en Louis Vuitton hullen de man maar wat graag in burgundy & bruin.

 

Bordeaux: ouderwets, saai en weinig sexy? Helemaal niet, roepen stijlgoeroes Trinny & Susannah al jarenlang. Want ook voor vrouwen is bruinrood een ideale modekleur: het is makkelijk te combineren (bijvoorbeeld met fuchsia, olijfgroen en chocoladebruin) en geeft een outfit een warme uitstraling. Bovendien is bordeaux het perfecte alternatief voor zwart, omdat het lekker slank afkleedt. Er is dus geen enkele reden om te betreuren dat bordeaux wel eens het nieuwe zwart kan worden.

Lees ook:Mode of misser: Laagjes, laagjes, laagjes
Lees ook:Minijurk met maxi mouwen is een must-have voor de herfst
Lees ook:Skinny rokken zijn de nieuwe skinny jeans
Lees ook:Er goed uitzien tijdens de feestdagen met een bril
Lees ook:Glam Gabor op een slee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>