Mode of misser: Laagjes, laagjes, laagjes

Met de wisselvallige Hollandse zomers zijn sweatshirts en vestjes die je makkelijk over een hemd of t-shirt kan aantrekken een must. Maar de vraag is natuurlijk of dit soort pragmatische outfits wel zo fraai uitpakken.

Comfortabele kleding en een fashionable outfit gaan zelden samen. Van hoge hakken krijg je zere voeten en in een warme fleecetrui zie je er niet al te senang uit.

Ook de neiging, die bij nogal wat vrouwen bestaat, om hemdje, t-shirt, blouse, gilet én cardigan in één outfit te combineren, pakt niet altijd gelukkig uit. Het is lekker warm en ook nog eens praktisch (als je het te warm krijgt, doe je simpelweg een kledingstuk uit), maar of het nu ook móói is…

Op de foto: Laagjesoutfit

Lees ook:Mode of misser: Lange blouse en korte jas
Lees ook:Minijurk met maxi mouwen is een must-have voor de herfst
Lees ook:Trend: giletje van namaak-bont
Lees ook:Hip of hype: Hoe ver kan je gaan met swappen?
Lees ook:Fashion Flashback: Diesel Kid is geen kind meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>