Danie Bles houdt nieuwe Mix ‘n Match modeshows

Styliste Danie Bles organiseert jaarlijks haar eigen mix ‘n match shows. Dit jaar doet ze dat in samenwerking met Miele en is er niet één show, maar twee. Op 15 en 16 september worden de mix ‘n match shows gehouden. Daarbij zal Danie aan de hand van verschillende rondes dé trends voor deze herfst en winter zien. De rondes bestaan uit diverse thema’s, zoals Business, Fashion, Denim, Travel en Cocktail.  Binnen de genoemde thema’s worden verschillende stijlen met elkaar gecombineerd, waarbij Danie gebruik maakt van merken als Chanel, Zara, H&M en allerlei merken daartussen. Van betaalbaar naar luxe dus, écht mix ‘n match.

Kijk hier voor meer informatie.

Lees ook:BN’er parade bij spetterende Mix and Match show Danie Bles
Lees ook:We love de voorjaarscollectie van Primark!
Lees ook:Danie Bles toont collectie in het Stedelijk Museum
Lees ook:Collectie Danie Bles te koop bij Zalando
Lees ook:Danie Bles lanceert ByDanie Mix & Match poncho

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>