We love de voorjaarscollectie van Primark!

De voorjaarscollectie van Primark garandeert een natuurlijke en zelfverzekerde look & feel. De collectie bestaat uit een rijk kleurenpalet met verleidelijke tinten, veelzijdige denim items en een overdaad aan prints.

De belangrijkste trend ‘Camp California’ blikt terug op de easy, breezy summer days van de Amerikaanse jeugd uit de jaren ’70. Primaire kleuren zoals sunshine yellow, scarlet red, vintage blue en grey marl geven deze trend een retro uitstraling.

De vrije geest uit de jaren ’70 zien we ook terug in de cheeky teksten op shirts, raglan crop tops en vintage details. Denim mag binnen dit thema natuurlijk niet ontbreken. Relaxte oversized pasvormen, afgeknipte en flared jeans en het A-lijn doorknoop rokje zijn typische items binnen het 70s denim thema. De outfits binnen dit thema worden gecombineerd met statement accessoires zoals de gigantische zonnebrillen en oversized gouden oorringen.

Het thema ‘Road to Morocco’ is geïnspireerd op een etnisch meisje met een eclectische smaak en die befaamde no-nonsens festival spirit. De belangrijkste tinten binnen dit thema zijn warme kleuren zoals marigold, chilli red en moss green, gecombineerd met basic items in sandy beige.

Materiaal speelt in dit thema een grote rol en komt vooral naar voren in de jacquard jackets met kwastjes, geborduurde details of fringles. De Marrokaanse vibe zien we duidelijk terug in de exotische en etnische prints, dè perfecte key pieces voor zomerse festivals.

Het ‘Laundered and Humble’ thema is gebaseerd op een rustig en teruggetrokken meisje. Dit thema bestaat uit diverse items die het hele seizoen door gedragen kunnen worden. Basic kleuren en een minimaal printgebruik gecombineerd met natuurlijke materialen geven het geheel een rustige uitstraling.

Accessoires binnen dit thema zijn klassiek met leatherlook espadrilles en denim vissershoedjes. Een absolute key piece binnen dit thema is het denim look jurkje met natuurlijke lijnen en knoopjes aan de voorkant, prachtig voor de eerste zonnestralen van het voorjaar!

De voorjaarscollectie word afgesloten met het thema ‘Sheer Romance’. De naam zegt het al; breezy bohemian outfits met een romantische look & feel. Verschillende tinten roze gecombineerd met washed white en doorschijnende materialen belichamen de zachtheid van de zomer. Zomerse off shoulder tops en printed maxi dresses zijn typische items binnen dit thema. Kanten details geven het geheel een meisjesachtige uistraling.

Lees ook:Primark lanceert aw16 menswearcollectie vol mannenmodetrends
Lees ook:Primark toont ijzersterke nieuwe wintercollectie 2015
Lees ook:Piage denim introduceert de Naomi Destructed
Lees ook:Citizens of Humanity introduceert twee verhaallijnen: 90′s Sport en Cargo
Lees ook:Fashion.blog loves de wintercollectie van Primark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>