AIFW Blue Blood: waar zijn de flairpijpen?

De fashion week is een goede gelegenheid om BN-ers te spotten. Vooral bij de show van Blue Blood. Het lijkt wel of heel bekend Nederland in een jeans van Steve te Pas rondloopt. Front-row zaten o.a. Carice van Houten, Ans Markus, Hanna Verboom, Maria Kooistra, Halina Reijn, Sebastiaan Labrie en een hoogzwangere Caro Lensen.  Maar goed, terug naar de jeans….

 

 

Dit keer was ik meer onder de indruk van de collectie van Blue Blood dan vorig seizoen. Het was net iets verrassender en frisser. De mannencollectie oogde licht kakkineus met hooggesloten overhemden, diepe v-halzen en gebleekte, hoogwater jeans met strakke pijpen. De kleuren blauw en wit voerden de boventoon.

De vrouwencollectie was iets stoerder. Stonewashed jeans ( ook in babyroze) met opgerolde pijpen en verfvlekken, een ruig overal van denim, korte shorts gecombineerd met tailleloze colberts en veel witte blouses. Strak of met wijdvallende mouwen.

Wat ik me wel afvroeg: waar zijn de flairpijpen? Een toonaangevend label als Blue Blood moet toch wel een beetje naar de trends kijken?

Lees ook:AIFW Blue Blood; gelikte show, matige collectie
Lees ook:AIFW: Megadrukte bij Blue Blood show
Lees ook:Dare to flare!
Lees ook:AIFW After-Party: de trends voor winter 09/10
Lees ook:Textilia’s gasthoofdredacteur James Veenhoff ziet Maxima graag op AIFW

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>