AIFW: Megadrukte bij Blue Blood show

 

Na een slopende dag fashion week, had ik gisterenavond nog één show voor de boeg; Blue Blood. Zal ik gaan? Toch maar gedaan, ook al denk ik ieder seizoen weer: Waarom? Wat mij betreft is de Blue Blood show altijd één van de meest overgewaardeerde shows van de hele week. Zo ook gisterenavond…Nog nooit eerder zag de zaal zo zwart van de mensen.  Het duurde welgeteld een uur voordat iedereen zat, gaaap!  Dan is de lol er snel vanaf kan ik je vertellen…Gelukkig deed Blue Blood  wel een ietsepietsie beter zijn best dit jaar met de Avelon by Blue Blood collectie. Met dank aan Erik Frenken, de nieuwe hoofdontwerper van het label.

Nog nooit een BN’er gezien? Dan moet je voor de gein  eens naar een show van Blue Blood. Mijn blogcollega’s van fashionscene namen de moeite om alle namen te noteren: Lieke van Lexmond, Maria Kooistra, Fiona Hering (met bodyguard?!) Mari van de Ven, Caro Lenssen, Leco , Estelle Gullit (all the way from L.A) Patrick Kluivert en Rossana Lima, Charlotte Besijn, Hannah Verboom, Nicolette van Dam, Bastiaan van Schaik, Annemarie van Gaal, Michiel Huisman, Yfke Sturm en Micky Hoogendijk en “Vieze Freddy” van de Jeugd van Tegenwoordig.

Oké, terug naar de show! Begrijp me net verkeerd, ik vind de jeans van Blue Blood hartstikke mooi, maar inhoudelijk zijn hun shows gewoon nooit heel erg sterk. Het is vooral de hele entourage die mij iedere keer toch weer doet besluiten om te gaan kijken. Het is een komen en gaan van bekende Nederlanders ( zie hierboven)  en de vibe is altijd wel goed. De modellen lopen pittig door en de beats tijdens de show zijn lekker opzwepend.

Ook bij Blue Blood zagen we veel hangkruisen, taps toelopende pijpen en volume rondom de heupen en ook het broekpak was weer eens van de partij ( bij Blue Blood leek ‘ie erg op een werkoveral) net als de nude doorschijntop. Verder opgerolde pijpen en voor de heren ruige jeans met verfspatten en zo hier en daar een kakkineus tintje met rode broeken (Jaikkks).

Leuker vond ik de Avelon by Blue Blood collectie. Met wijdvallende broekpakken in zwart en nachtblauw, details van ritsen, een bodysuit van top tot teen bedekt met zwarte glimmers en de boyfriend colbert.

Meer foto’s volgen!

Lees ook:AIFW Blue Blood; gelikte show, matige collectie
Lees ook:AIFW Blue Blood: waar zijn de flairpijpen?
Lees ook:WieWatWaar: Dood @ Fashion Week
Lees ook:AIFW After-Party: de trends voor winter 09/10
Lees ook:Amsterdam International Fashion Week in aantocht!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “AIFW: Megadrukte bij Blue Blood show

  1. Monique

    Tsja, helaas elk jaar weer hetzelfde liedje :( Maar het was wel gezellig!

    X

      /   Reply  / 
  2. Willemijn

    Welke show vind jij dan wel goed als ik vragen mag???
    IK vond deze Blue Blood show namelijk heel sterk…

      /   Reply  / 
  3. Monique

    Ik vond Mada van Gaans en EnD dit jaar érg goed…

      /   Reply  / 
  4. Marieke

    Claes en End rockten de catwalk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>