Amsterdam International Fashion Week in aantocht!

Nog een klein maandje en dan ademt Amsterdam weer een week lang mode. Vandaag werden de namen bekend gemaakt en later deze week volgt het officiële programma. Het belooft weer een slopende maar oh-zo leuke week te worden. Met nieuw talent, verassende namen en een aantal opvallende wegblijvers…..

 

(Foto: Peter Stigter)

 

De afgelopen wintereditie van de AIFW lijkt nog maar zo kort geleden en toch heb ik er al weer reuze veel zin in! Het lijstje deelnemende ontwerpers is lang, erg lang zelfs!  Jeroen van Tuyl, Jan Taminiau, Oilily, Ivo Mittelmeyer, Lichting 2008, Frans Molenaar Prijs 2008, Individuals by AMFI, Antoine Peters, EиD by Eva and Delia, Monique Collignon, Iris van Herpen, Haruco~Vert, NŌN BY KIM, MLY, Django Steenbakker, EAH!, Brillant, Avelon, Claes Iversen én Percy Irausquin. 

Verrassend en tegelijkertijd onwijs leuk vind ik dat Jeroen van Tuyl deelneemt aan de AIFW. En ook Percy Irausquin waagt zich na een jaar weer aan een show tijdens de AIFW. En dat terwijl zijn zelfstandige shows toch ook goed liepen. Lievelingetje Daryl van Wouw slaat opvallend genoeg een jaartje over. Hij is te druk met het openen van zijn winkel die hij volgens mij drie maanden geleden al wilde openen, maar dat even terzijde.  Ook favoriet Joline Jolink ontbreekt. Zij besloot om buiten het programma om te showen. Gelukkig hoeven we haar dus niet te missen.

Natuurlijk is er ook weer een publiekelijk DOWN TOWN programma dat duurt van 19 juli tot en met 28 juli. Er zal van alles te beleven zijn in Amsterdam; exposities, shows, een etalagewedstrijd, diverse lanceringen en feesten.  En natuurlijk is ook Off-Schedule weer van de partij.  De officiële opening vindt plaats op 19 juli bij Redlight Fashion Amsterdam op de Wallen.  Off-schedule geeft overigens weer de aftrap van de AIFW. Wil je er ook bij zijn? Koop dan op tijd kaartjes want het populaire modefeestje is altijd razendsnel uitverkocht.

Amsterdam International Fashion Week van 23 tot en met 27 juli 2008

Lees ook:Amsterdam International Fashion Week in aantocht
Lees ook:Programma Amsterdam International Fashion Week 2011 bekend
Lees ook:Programma 10e Amsterdam International Fashion Week bekend
Lees ook:Een jaar na de dood van Percy Irausquin
Lees ook:Het wordt nu aftellen tot de Amsterdam International Fashion Week voor 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>