Dare to flare!

Seventies flare-gone-supersized. Zo kun je de Chloe jeans van het Amerikaanse label Siwy het beste omschrijven. Deze broek met mega wijde pijpen wordt door sommigen bestempeld als dé must-have jeans voor 2009. Uiteraard is al menig celeb in de broek gespot zoals Sienna Miller, Kate Moss en Nicole Richie. Ik ben blij met de comeback van de wijde pijp, maar deze jeans is wat mij betreft iets te veel ‘disco’. Wat denk jij? Zijn dansende pijpen de nieuwe trend op het gebied van jeans?

Lees ook:De skinny jeans verdwijnt uit beeld
Lees ook:Nicole Richie gast-jurylid bij Project Runway
Lees ook:Zusje Nicole Richie klaar voor modewereld
Lees ook:Bekijk de nieuwe collectie van Nicole Richie’s Winter Kate
Lees ook:Kate Moss toont nieuwste Topshop collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>