Textilia’s gasthoofdredacteur James Veenhoff ziet Maxima graag op AIFW

James Veenhoff, een belangrijke man in de Nederlandse modebranch en de drijvende kracht achter de Amsterdam International Fashion Week, was vorige week gasthoofdredacteur bij het vakblad Textilia. Hij vertelt hierin alles over zijn ambities, plannen en natuurlijk ook over de AIFW die komende zomer verhuist naar het museumplein. Kortom, een man om in de gaten te houden!

 

 

 

James begon ooit als debiteurenbeheerder bij Pepe Jeans totdat Steve te Pas aan hem vroeg of hij bij zijn modebedrijf, Moshi Moshi, wilde komen werken. Ook heeft hij nog gewerkt voor megaconcern Tommy Hilfiger. Maar na 2 jaar vond James dat het tijd werd voor iets anders en ging hij de marketing in. Drie jaar later hing Steve te Pas weer aan de lijn of hij terug wilde komen om Blue Blood en de Fashion Week te helpen opzetten. En zoals je wel na kunt gaan heeft James deze kans niet laten lopen.

Inmiddels is James hét gezicht achter de AIFW en droomt hij over Tiesto op het Museumplein tijdens de Fashion week, met voor zich een catwalk waar jonge taleten hun afstudeercollectie showen, gewoon in de buitenlucht, met Maxima zwaaiend op het balkon. 'Ik zie het al helemaal voor me…', aldus James Veenhoff.

AIFW

Volgens James wordt de Fashion Week dit jaar een groot gekkenhuis. Er staan maar liefst 30 shows op de planning. James wil dat Amsterdam een springplank wordt voor jonge designers. Go James!

Nieuwe projecten

Momenteel is James met Blue Blood bezig om nieuwe winkels op te zetten. Een daarvan is een Laundry, een wasserette gespecialiseerd in jeans. Hier kun je je jeans laten stomen, vermaken wassen of repareren. Ook komt er een boutique-achtige winkel vol sexy jeans en damesmode. Dat wordt smullen!

(bron: Textilia week 22/23)

Lees ook:James Veenhoff weg bij AIFW
Lees ook:AIFW Blue Blood: waar zijn de flairpijpen?
Lees ook:Zomertrends volgens de Amsterdam International Fashion Week
Lees ook:AIFW Blue Blood; gelikte show, matige collectie
Lees ook:AIFW: Megadrukte bij Blue Blood show

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>