Geef je spijkerbroek een boost!

Ken je dat? Je hebt een spijkerbroek die lekker zit, maar eigenlijk wel een opfrisser kan gebruiken. Het kan ook zijn dat je ‘em lekker wilt ophippen. Dat kan op 11 maart in Maison de Bonneterie in de Kalverstraat. Die hebben een stel ontwerpers voor je klaar zitten om je broek te customizen. Customizen?

Jaha, een mooie Engelse term dat zoiets betekent als je broek aanpassen. En wat gaan ze daan doen? Je kontzakken bijvoorbeeld opleuken door spannende details, die je -zoals ik het heb begrepen- zelf mag uitkiezen. Roze bloemen, gouddraad, bling bling, je kunt het zo gek niet bedenken. Wie inspiratie zoekt of nieuwsgierig is, kan in de etalage van de Masion B. koekeloeren.

En ja, het kost je wel wat euri’s, maar het is nog altijd goedkoper dan een nieuwe spijkerbroek EN het bespaart je een speurtocht naar een GOEDE jeans Want ben ik de enige die daar last van heeft?

Tot dan sta ik op 11 maart met mijn favoriete spijkergoed in de rij in de Maison de Bonneterie, in de Kalverstraat in Amsterdam. See you there?

(bron en foto: www.maisondebonneterie.nl)

Lees ook:Live fotoshoot op catwalk van jarig Maison de Bonneterie
Lees ook:Maison de Bonneterie verkoopt nu ook Converse Red gympen
Lees ook:Bracha van Doesburg onthult collectie Maison de Bonneterie
Lees ook:LINDA. lanceert Nationale Jeansdag
Lees ook:De perfecte jeans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>