Bracha van Doesburg onthult collectie Maison de Bonneterie

Foto: Tess van Daelen

Bracha van Doesburg heeft vanaf vandaag officieel haar eigen kledingcollectie. De actrice ging de afgelopen maanden aan de slag met een kleine, luxe damescollectie. Deze is vanaf nu in een gelimiteerd oplage te koop bij Maison de Bonneterie. Bij de officieel onthulling van donderdagavond waren onder meer Bracha’s man Daan Schuurmans en haar goede vriendin Katja Schuurman aanwezig.

“Ik pretendeer geen wereldschokkende high fashion te ontwerpen. Het is gewoon de stijl die ik zelf het liefst draag; klassiek, simpel, romantisch en chic, een beetje jaren ’50, maar wel met een twist. Ik ben dol op geraffineerde details. Audrey Hepburn is een grote muze. Maison de Bonneterie heeft nog steeds die charme en allure van de grote warenhuizen van weleer, en dat is precies het beeld wat ik met mijn collectie een beetje terug wil brengen”, aldus Bracha.

Bekijk onderstaande video over de collectie.

 

Bracha van Doesburgh | Fashionshoot with Jouke Bos from PUPUPINVIDEO | DSLR-Filmmaker on Vimeo.

Lees ook:Mode tentoonstelling Hubert de Givenchy – To Audrey with Love Gemeentemuseum Den Haag
Lees ook:Gemeentemuseum Den Haag ontvangt modeprijs Grand Seigneur
Lees ook:Maison de Bonneterie verkoopt nu ook Converse Red gympen
Lees ook:Geef je spijkerbroek een boost!
Lees ook:Live fotoshoot op catwalk van jarig Maison de Bonneterie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bracha van Doesburg onthult collectie Maison de Bonneterie

  1. Esther Smeets

    De zoveelste BN-er met een kledinglijn. Als ze niet met Daan Schuurmans was dan had ze geen poot aan de grond gekregen.Je tekent wat kleren laat anderen de rest doen en je naam is weer in alle kranten en tijdschriften. Een belediging voor echte ontwerpers. En wat een afschuwelijke oorbellen. Het lijken wel kerstballen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>