Maison de Bonneterie verkoopt nu ook Converse Red gympen

Het chique en dure warenhuis Maison de Bonneterie gaat nu ook Converse Red gympen verkopen waarmee de strijd tegen AIDS in Afrika gesteund wordt. Opzich een goed plan, maar de standaard, uitgemolken All Star gympen horen toch helemaal niet thuis bij Maison de Bonneterie. Zelf zeggen ze dat ze hiermee 'on trend' blijven, maar je kunt ze tegenwoordig op iedere hoek van de straat kopen. Dat horen ze toch te weten. Zie je ze al staan naast een paar prachtige Marc Jacobs muiltjes? Nee, het contrast is te groot. Maar goed, ze steunen hiermee wel een goed doel, dus dan wil ik het wel even vermelden. De Converse Red collectie bestaat uit drie versies van de Chuck Taylor All Star canvas hoge modellen in de kleuren rood, wit en zwart en zijn vanaf 20 april te koop.

Lees ook:Een regenboog op je All Stars
Lees ook:Live fotoshoot op catwalk van jarig Maison de Bonneterie
Lees ook:Missoni en Converse brengen nieuwe sneakers uit
Lees ook:Bracha van Doesburg onthult collectie Maison de Bonneterie
Lees ook:Converse is into Lowlands

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Maison de Bonneterie verkoopt nu ook Converse Red gympen

  1. Arno

    Hoi Marieke,

    Ik ben het zeker niet eens met je commentaar op Converse. Ze zijn zeker niet uitgemolken.
    Het is gewoon een erg hip en vernieuwend merk. Ze zijn leidinggevend in vulcanized producten. Waarom kopieert iedereen nu Converse? Iedereen komt met vulcanized. Zelfs Nike met hun Blazer die waanzinnig verkoopt.
    Waar andere merken gewoon de trend volgen, kijk naar al het goud en zilver op de markt nu. Weinig merken hebben samenwerkingen op gebieden als RED, Jack Ass, Sailor Jerry (bekende Tattoo artist wereldwijd). Dit is ook weer de kracht.
    Verder hebben ze natuurlijk samen met Vans de mode mee met de skinny jeans en het punkrock gehalte.
    Kijk naar de materialen en prints waar ze elk seizoen weer mee komen. Er is geen schoen op de wereld waar je zo kunt spelen met het upper als bij een all star.
    Waarom is het merk uitgemolken? Omdat een all star door zo veel verschillende consumenten gedragen wordt. Dat is juist toch knap, van een alternatief rock type tot de meest hippe consument.
    Waarom zou Maison de Bonneterie dan geen mode mogen verkopen? Mogen ze het alleen van jou omdat ze puur het goede doel steunen?
    Meer niet?

      /   Reply  / 
  2. Marieke

    Hoi Arno,

    Bedankt voor je reactie. Maison de Bonneterie verkoopt over het algemeen producten die niet overal verkrijgbaar zijn. All Stars zijn zoals ik al schreef op iedere hoek van de straat verkrijgbaar ( plus alle remakes) en daarvan word ik persoonlijk een beetje All star moe. En erg hip en vernieuwend vind ik deze rood, wit en zwarte All stars niet. Vernieuwend vind ik wel dat ze samenwerken met RED en hiermee het goede doel steunen.

    Dat neemt overigens niet weg dat ik jouw mening niet kan begrijpen. Het merk heeft een persoonlijke kracht, absoluut.

    Groeten Marieke

      /   Reply  / 
  3. Rudolph

    Denk dat ze minimaal 60 euries zulen kosten. 1,5 jaar geleden waren ze goedkoper. Ik denk dat de prijs kunstmatig hoog wordt gehouen doordat r zoveel vraag naar is. Als je ze uit amerika bestelt ben je 30 euries kwijt. Of effe wachten nog, dan worden ie net zo goedkoop als de crocs.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>