Treatwell heeft een makeover en rolt haar naam uit in 10 Europese landen

clickTreatwell, het grootste online boekingsplatform voor hair, beauty en wellness in de Benelux, rolt haar naam uit in 10 Europese landen en maakt zich met een nieuwe huisstijl op voor wereldwijde expansie. Na de overname door Wahanda vorig jaar zijn Treatwell (NL/BE), Salonmeister (DE), Zensoon (FRA) en Wahanda (UK) marktleider in Europa en bieden met de nieuwe look & feel één merkbeleving aan onder de naam Treatwell.

Europese groei
In juni 2015 is Treatwell Benelux overgenomen door Wahanda, het grootste beauty platform uit de UK en onderdeel van Recruit Holdings. Treatwell, in 2015 door Wired verkozen tot Europe’s top 10 hottest startups in Amsterdam, vestigt haar naam naast de Benelux nu ook in de UK, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Oostenrijk en is hiermee hét grootste boekingsplatform voor beauty, hair en wellness in Europa.

Gezamenlijke merkbeleving in Europa
De naam Treatwell is niet alleen gekozen vanwege de affiniteit en toepasselijkheid van de naam bij de diensten die het bedrijf aanbiedt, maar ook omdat het in elke taal aanspreekt en past bij de culturele diversiteit in verschillende landen.

Lopo Champalimaud, oprichter van Wahanda en CEO van de Treatwell groep: “Om onze wereldwijde ambities na te streven is het belangrijk verder te gaan onder één merk; niet alleen vanuit kostenoverwegingen, ook voor onze klantenservice en salon ervaring”.

“Dit is een project waar we als team zes maanden aan gewerkt hebben, en we zijn dan ook blij het nieuws niet langer voor ons te houden. We gaan nu één missie en visie delen onder één gezamenlijk merk”.

Lees ook:Treatwell zet volledig nieuw concept neer binnen beautybranche
Lees ook:M.A.C opent nieuwe counter in de Bijenkorf
Lees ook:Hair Icon Awards 2017 uitgereikt in Westerkerk
Lees ook:Nieuwe winkel voor Ugg in Rotterdam
Lees ook:ST. studio – GRAND OPENING DEPARTMENT STORE P.C. HOOFTSTRAAT

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>