Hair Icon Awards 2017 uitgereikt in Westerkerk

Dé winnaars van Hair Icon Awards 2017 zijn mode expert Anna Nooshin, make-up artist Celine Bernaerts en model/DJ Valentijn de Hingh. Als één van de hoogtepunten tijdens het internationale event Hair Fashion Night werden de awards uitgereikt te midden van influencers, pers, topstylisten, DJ’s, spraakmakende en bekende Nederlanders plaatsgevonden in de imposante Westerkerk te Amsterdam.

De hair experts van L’Oréal Professionnel hebben per categorie vijf jonge invloedrijke Nederlandse haar-iconen geselecteerd uit de fashion, beauty en muziek scene. De Hair Icon Awards dienen als een ware ode aan het haar en zijn uitgereikt in de categorieën Hair Color, Hair Coupe en Hair Style. De vakjury bestaande uit May-Britt Mobach (hoofdredacteur Amayzine), Anke de Jong (hoofdredacteur Glamour), Leco van Zadelhoff (beauty expert) en Diek Pothoven en Luuk Kuijf (vormen samen het designerlabel Martan) hebben op 15 juni om 20.45 uur live onder leiding van Birgit Schuurman de 3 winnaars bekend gemaakt.

Lees ook:Genomineerden Grazia Fashion Awards 2014 zijn bekend
Lees ook:Zalando Style Icon Awards uitgereikt
Lees ook:Wella Professionals TrendVision 2014 Awards uitgereikt
Lees ook:Zalando reikt Blogger Awards 2015 uit
Lees ook:Nicolette van Dam en Frederique van der Wal winnen beauty Astir Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>