Treatwell zet volledig nieuw concept neer binnen beautybranche

Ruim honderd beautyliefhebbers zijn vanavond door de bruisende hoofdstad gereden om verschillende schoonheids-behandelingen te ondergaan, als onderdeel van de eerste editie van deTreatwell Beauty Route. Alle deelnemers van het evenement zijn gepamperd met twee treatments die tot vandaag een verassing voor hen waren; zo genoten zij van pedicures en massages tot aan blow-outs en facials. Volledig partyproof en uitgerust is iedereen vervolgens naar de afterparty gebracht voor een spetterende afsluiting van deze ware beauty-avond.

Nieuwkomer in de beautybranche
Treatwell zet met dit evenement een volledig nieuw concept neer op de beautymarkt: naast alle foodmarkten en muziekevenementen nu ook een beauty-event voor op de checklist. Sandra Schillemans, Brand Manager Treatwell Benelux: “Dit is een van onze activiteiten waarmee we de beautybranche een boost geven. Naast een heerlijke avond uit, laten we mensen de variatie aan salons en behandelingen ontdekken bij hen in de buurt. Hiermee verlagen we de drempel om een beautybehandeling voor jezelf te boeken. Bovendien mogen we onszelf best eens vaker verwennen; we dragen onze schoonheid tenslotte de hele dag bij ons”.

Succesvolle eerste editie
Volgens Schillemans kan nu al worden gesproken van een groot succes van deze eerste editie: “De kaarten voor de routes waren snel uitverkocht. Alle klanten en salons waren blij en verrast. Tevreden klanten, dat is waar we het uiteindelijk voor doen”.

Het idee van de Beauty Route is begin dit jaar ontstaan, met als doel om meer mensen kennis te laten maken met de grote variatie aan behandelingen en salons die beschikbaar zijn bij hen in de buurt.

Lees ook:Treatwell heeft een makeover en rolt haar naam uit in 10 Europese landen
Lees ook:Tweeduizend werkzoekenden gaan solliciteren in Oger-outfit
Lees ook:SOAP RECOMMENDS lanceert treatment voor thuis
Lees ook:Grand opening Forever 21 BEURSTRAVERSE ROTTERDAM
Lees ook:Andrélon opent eerste Blow Dry Salon ter ere van nieuwe Deluxe lijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>