ST. studio – GRAND OPENING DEPARTMENT STORE P.C. HOOFTSTRAAT

Woensdag 11 mei opende ST. studio officieel haar deuren op de P.C. Hooftstraat. Met de labels ST. studio, Olcay Gulsen, SuperTrash en het nieuwe beauty atelier Kemist is dit de eerste ST. studio department store op de P.C. Hooftstraat.

Extra bijzonder aan de vernieuwingen die binnen het huis van ST. studio hebben plaatsgevonden, is dat dit in Europa de enige store is die Olcay Gulsen verkoopt en natuurlijk de toevoeging van Kemist. Een nieuw beauty atelier met een ongekende selectie van de meest exclusieve cosmetica- en lifestyle merken waaronder African Botanics, Cocolux en Histores de parfums. Kemist vind je op de eerste verdieping en is door het interieur met bijzondere, handgeselecteerde vintage al een bezoek waard.

De geslaagde avond stond naast de opening ook in het teken van de bijzondere samenwerking van het modehuis met haar partner het Leger des Heils.

Olcay: “ Wij openen onze deuren voor de wereld en willen ook iets doen voor de wereld. Daarom wilde ik op deze avond niet alleen proosten op de nieuwe store, maar ook mijn genodigden vragen een karakteristiek kledingstuk uit de eigen garderobe mee te nemen om te doneren. In return mochten zij een nieuw item uit de ST. studio collectie uitzoeken. De ingeleverde kledingstukken gaan we online veilen en de opbrengst gaat naar onze partner: het Leger des Heils.”

Alle vier de labels zijn vanaf vandaag zowel online op www.ststudio.com als in de winkel verkrijgbaar, PC Hoofstraat 31 – Amsterdam.

Lees ook:ST. studio en Catawiki slaan handen ineen met character pieces veiling voor Het Leger des Heils
Lees ook:OLCAY GULSEN LANCEERT FASHION RECYCLE PROGRAMME SAMEN MET LEGER DES HEILS
Lees ook:SuperTrash opent nieuwe winkel aan de P.C. Hooftstraat
Lees ook:Liu Jo opent winkel in P.C. Hooftstraat met een spetterende opening
Lees ook:ST. studio lanceert de Frame bag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>