Nieuwe winkel voor Ugg in Rotterdam

Fans van Uggs hebben er een mekka bij. De Ugg shop in shop in de Rotterdamse schoenenwinkel Shoe Club is de grootste in de Benelux.

Ugg Australia is vooral bekend om de laarzen van schapenvacht, maar de boots met breisels zijn al bijna even populair. Fans van de comfortabele trendschoenen kunnen hun hart ophalen in de Rotterdamse winkel Shoe Club, waar sinds september 2009 de grootste shop in shop van Ugg in de Benelux is gevestigd. Met 170 vierkante meter heeft de winkel aan de Meent een heleboel Uggs in voorraad.

In Nederland, waar Uggs sinds 1999 worden verkocht, zijn inmiddels ruim twintig verkooppunten. Wie in een échte Ugg-winkel wil shoppen, kan binnen Europa trouwens alleen terecht in de brand stores in Londen en Manchester.

Het is de vraag of de nieuwe Ugg shop in shop in Nederland de internethandel in de populaire laarzen kan tegengaan. Vanwege de lage dollarkoers is het aantrekkelijk om een bestelling te plaatsen in de Verenigde Staten. Maar op die manier krijg je geen garantie op de schoenen en loop je bovendien het risico een nepexemplaar te ontvangen, waarschut Ugg Australia.

Op de foto: Outfit uit de herfstcollectie 2009 van Ugg Australia

Lees ook:Iedereen een VIP bij het officiële openingsfeest van New Look
Lees ook:Ugg: de nieuwe collectie
Lees ook:Australische topmodellen maken het bont
Lees ook:Nieuwe online shop-in-shops bij Orangebag.nl
Lees ook:Hermès winkel geopend in Bijenkorf Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe winkel voor Ugg in Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>