Nieuwe online shop-in-shops bij Orangebag.nl

Orangebag.nl, de grootste online fashion store van Nederland, blijft maar aan het uitbreiden. Nu met shop-in-shops van French Connection, Kidscase en Turnover.

Het lijkt wel alsof Orangebag.nl steeds meer een échte winkel is. De online fashion store lanceerde onlangs shop-in-shops waarbij je, net als in de miniwinkels in warenhuizen, alle kleding van één label bij elkaar vindt. Zo zijn de collecties van Kidscase, Turnover en French Connection (dat in Nederland alleen in een nieuwe winkel in Amsterdam te koop is) in één oogopslag op de website te zien.

Ook de klantenservice van Orangebag.nl lijkt in niets op die van ouderwetse webwinkels. Zo ontvangt iedere klant na een aankoop een handgeschreven kaartje met bijvoorbeeld een stylingtip of een persoonlijke groet.

Orangebag.nl werd in 2005 opgericht en behoort inmiddels tot de grootste modewebwinkels van Nederland. In de webwinkel zijn 33 vrouwenlabels, 10 kindermerken en 6 brands voor heren te vinden.

Lees ook:Eindelijk FCUK in Nederland
Lees ook:Kijk in de kledingkast van Orangebag.nl
Lees ook:Turnover start webshop
Lees ook:No Robot opent nieuwe concept store
Lees ook:Nieuwe winkel voor Ugg in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>