Kijk in de kledingkast van Orangebag.nl

Iedere week neemt Fashion.blog.nl een kijkje in de kledingkast van een Nederlander met een bijzondere garderobe. Met welke miskoop komt het nooit meer goed? En wat zouden wij óók in onze walk-in closet moeten hebben hangen? Deze week kijkt Fashion.blog.nl in de kledingkast van Tineke Sluiter van webwinkel Orangebag.nl.

Tineke Sluiter is het brein achter de Nederlandse webwinkel Orangebag.nl. In de webshop vind je dames-, heren- en kinderkleding en een brandstore van Kidscase. Ook is er een bescheiden collectie interieuraccessoires en kan je inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld de ideale bikini, de nieuwste herfstmode en elegante outfits. Geen wonder dus dat Tineke Sluiter ál haar kleding in haar eigen winkel koopt!

Wat is je favoriete kledingstuk van dit seizoen?
De harembroek! We hebben een fantastische tijd gehad met jurken en tunieken. En hoe ideaal ze ook blijven (en hoe leuk ze nog steeds zijn op een lederen legging), toch was ik ook echt wel toe aan wat anders.
Ik vind het geweldig om de harembroek met een zijden top en hakken te combineren. De harembroek (is net als de tuniek overigens) ideaal als je wat stevigere bovenbenen hebt. Je krijgt met de juiste hakken eronder een heel mooi slank profiel! Favoriet dus!

Welke miskoop heb je nog steeds in je kledingkast hangen?
Dat is nu een voordeel van een eigen online winkel. Ik hang wel eens in het begin van het seizoen wat in de kast dat me helemaal leuk lijkt maar dat toch steeds in de kast blijft hangen. Als ik het uiteindelijk niet blijk te dragen, dan gaat het weer online. Eerlijk gezegd hangen er ook nog wel wat items in mijn kast die ik slechts één keer heb gedragen. Meestal omdat ik van mezelf vind dat ik ook een keer iets met een print moet dragen. Uiteindelijk blijken dat dan toch steeds de items te zijn die ik niet vaak draag.

In welk kledingstuk zullen wij jou nooit zien?
Je zult mij nooit in een asexy kledingstuk zien waar geen model in zit. Kleding moet altijd vrouwelijk zijn. De ene keer stoer, dan girly, dan weer sexy of zakelijk, maar altijd vrouwelijk.

Welk fashion item zou iedere vrouw volgens jou in de garderobe moeten hebben?
Een lederen legging moet iedereen in zijn garderobe hebben. Die is super te combineren met alle jurkjes in je kast. Je krijgt daarmee echt een hele andere uitstraling dan wanneer je de jurk met een gewone legging draagt.

Koop jij al je kleding online, of ook in de winkel?
Tja, ik heb eigenlijk altijd kleding van Orangebag.nl aan. Voordat ik met Orangebag.nl begon, kocht ik ook regelmatig kleding online.

Wat vind je van vrouwen die kleding voor hun man kopen?
Dat vind ik prima. Het is nu eenmaal zo dat niet alle mannen van shoppen houden. Zolang de vrouwen een goede smaak hebben, vind ik het prima als zij de garderobe van hu man samenstellen! Dat is eigenlijk ook de reden waarom Orangebag.nl met een mannencollectie begonnen is.

Op de foto: Tineke Sluiter van Orangebag.nl

Lees ook:Kijk in de kledingkast van Mel-Inc
Lees ook:Nieuwe online shop-in-shops bij Orangebag.nl
Lees ook:Kijk in de kledingkast van Janice
Lees ook:Kijk in de kledingkast van Thérèse Boer
Lees ook:Kijk in de kledingkast van Mariska Hulscher

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>