Pumps, maar dan anders

De klassieke pump heeft een metamorfose ondergaan. De sneakerpump – een kruising tussen pump en geveterde sportschoen – is ongetwijfeld de opvallendste ontwikkeling. Maar er zijn nu ook andere spannende variaties op de hooggehakte, degelijke damesschoen.

De samenwerking tussen Italiaanse schoenenontwerper Sergio Rossi en sportmerk Puma heeft geleid tot de creatie van een heuse sneakerpump. Het hooggehakte model heeft de typische kenmerken van een sportschoen: een witte rubberen zool en een geveterde schacht. Het resultaat is een sportieve schoen met een opvallend elegante look.

Deze zomer liggen er nog meer bijzondere alternatieven voor de klassieke pumps in de winkel. Prada maakte een trendy pump met stevige plateauzolen, waarmee je gegarandeerd een goede tien centimeter langer oogt dan je werkelijk bent.

Voor wie het een beetje minder extreem wil, zijn de zomerse schoenen van het Duitse Think! een uitkomst. De collectie damesschoenen laat zien dat degelijk, gezond schoeisel allerminst saai of onvrouwelijk hoeft te zijn. En dat is natuurlijk goed nieuws voor alle vrouwen die het draagcomfort van de pump net zo belangrijk vinden als het designer label of innovatieve ontwerp.

Op de foto: Pumps Aida uit de zomercollectie van Think!

Lees ook:Modevisie: Zo maak je sneakers nog modieuzer
Lees ook:De sneakerpump is hot
Lees ook:VanHaren start verkoop kleine schoenmaten (vanaf maat 35)
Lees ook:Schoenen voor Princess Diana van Chistian Louboutin
Lees ook:Tweede advertentiefilm van Lady Dior in New York

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>