Schoenen voor Princess Diana van Chistian Louboutin

Met L.O.V.E. schoenen aan haar voeten, had Princess Diana tenminste liefde bij zich. Dat zegt Christian Louboutin over de klassieke pumps die hij dit seizoen opnieuw lanceert.

Wie: Christian Louboutin, een van de beroemdste schoenenontwerpers van Frankrijk, lanceert dit najaar een remake van de schoenen die aan de start van zijn carrière stonden.

Wat: Christian Louboutin ontwierp de adembenemende zwarte L.O.V.E. pumps duidelijk met een verleidelijke vrouw in gedachten. De zwarte suède schoenen zijn voorzien van een roodkleurige zool, bling langs de asymmetrische neuzen en een hak van zo’n 10 centimeter.

Waar: De pumps zijn nu verkrijgbaar bij onder andere webshop Net-a-porter.com.

Waarom: Naar eigen zeggen werd Louboutin bij het ontwerpen van de L.O.V.E. pump geïnspireerd door Princess Diana. ‘Ik wilde dat ze altijd liefde aan haar voeten zou hebben’, zegt Louboutin in een gesprek met Net-a-porter.com.

Weetje: Onlangs maakte Louboutin met David Lynch een serie foto’s rond het thema fetisj. Een keer raden wie de waanzinnig sexy schoenen maakte…

Op de foto: L.O.V.E. pumps van Christian Louboutin

Lees ook:Louboutin ontwerpt schoenen voor Barbie
Lees ook:Jessica Simpson kopieert Christian Louboutin
Lees ook:Louboutin ontwerpt voor mode-icoon Barbie
Lees ook:Jennifer Lopez op podium met enorme Louboutin hak
Lees ook:Louboutin killer heels met champagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>