Tweede advertentiefilm van Lady Dior in New York

Het tweede deel uit de advertentieampagne voor Lady Dior is verschenen. Actrice Marion Cotillard promoot de iconische tas deze keer in New York.

Fotografe Annie Leibovitz maakte de tweede campagnefilm van Lady Dior, Lady Rouge. Was de Franse actrice Marion Cotillard in het eerste deel van de vierdelige serie promotievideo’s van couturehuis Dior nog in Parijs te zien, in de tweede episode showt de ze iconische must-have bag in New York.

Naast de Lady Dior tas speelt een nieuwe pump een hoofdrol in de Lady Rouge film. Deze hooggehakte schoen is al net zo’n eyecatcher als de klassieke tas van Dior: de 15 centimeter hoge hak is uitgevoerd in roségoud en heeft de vorm van de Eiffel Toren. De pump is gemaakt van glanzend kalfsleer en verkrijgbaar in zwart en in een bootie.

Lees ook:Na Chanel komt nu ook Dior met een advertentiefilm
Lees ook:Dior maakt korte film Lady Blue Shanghai
Lees ook:Dior maakt nieuwe modefilm: Lady Grey London
Lees ook:Filmpje nieuwste Dior fotoshoot ‘Dior Rouge’
Lees ook:Mila Kunis is nieuwste campagnemodel Dior

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>